ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ώρα για δουλειά

Τέλος οι διακοπές για τον Απόλλωνα. Οι κυπελλούχοι ξεκινούν σήμερα προετοιμασία με σκοπό να προετοιμαστούν ενόψει των Ευρωπαϊκών αγώνων, αλλά και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Λίγα τα νέα πρόσωπα που θα μαζευτούν σήμερα στο Κολόσσι.

Από τα τέσσερα νέα αποκτήματα, μόνο ο Κίσσας και ο Καρώ θα βρίσκονται από σήμερα στο αθλητικό κέντρο  «Αpollon Columbia». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Έντσον Ντα Σίλβα έρχεται απόψε στην Κύπρο, ενώ ο Μπεντόγια θα έρθει στο νησί μας από εβδομάδας.

Ο Ισπανός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 30 του μήνα με τη Λέφσκι και γι’ αυτό θα ενσωματωθεί αργότερα με την ομάδα.

Το πρόγραμμα αρχικά περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεστ για κάθε ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία στην προετοιμασία της ομάδας.  

Θυμίζουμε ότι από τις 5 μέχρι και τις 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ουγγαρία. Το μόνο φιλικό παιχνίδι που έχει ανακοινωθεί είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 21 Ιουλίου, μία εβδομάδα πριν από τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X