ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίζει το παιχνίδι του

Ο Απόλλωνας έχει αρκετά μέτωπα ανοικτά στο κεφάλαιο ενίσχυσης και περιμένουν για θετική κατάληξη. Βέβαια, σε μία μεταγραφική περίοδο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και ο σχεδιασμός να ανατραπεί.
 
Στην προτεραιότητα είναι η ανανέωση με τον Ζοάο Πέδρο και περιμένουν από την Μπράγκα. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία και απλά περιμένουν την ομάδα της Πορτογαλίας. Το γεγονός ότι η Μπράγκα δεν έχει ακόμα προπονητή δεν παίζει κανένα ρόλο.

Ο Ζοάο Πέδρο δεν υπολογίζεται, απλά η Μπράγκα θέλει να πάρει κάποια λεφτά και ο Απόλλωνας να γλυτώσει κάποια χρήματα και αν είναι δυνατόν να πάρει τον παίκτη με ελευθέρα. Για τον Φρέιρε υπάρχει αναμονή.

Από ‘κει και πέρα, ο παίκτης που είναι συμφωνημένος είναι ο Αρκάδιους Πιέχ και στον Απόλλωνα περιμένουν την Λέγκια. Η ομάδα της Πολωνίας ζητά κάποια λεφτά, τα οποία δεν δίνουν οι κυπελλούχοι, οι οποίοι περιμένουν τον παίκτη να μείνει ελεύθερος.

Θεωρούν ότι η Λέγκια θα προτιμήσει να απελευθερωθεί από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του Πιέχ και δεν θα τραβήξει περισσότερο το θέμα, από την στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα τους.

Στον Απόλλωνα είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν το θέμα, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για επιθετικό αφού υπάρχουν στην ομάδα ο Γκίε και ο Μάγκιτσα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X