ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Πώς θα το δει τώρα;

Είναι ερωτηματικό να δούμε τι θα αποφασίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή για το πλάνο με τον Ερμή

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το παιχνίδι με τον Ερμή είναι πολύ σημαντικό για τον Απόλλωνα και είναι αυτονόητο το γιατί. Η ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό δεν δίνει περιθώρια για άλλες απώλειες και οι κυπελλούχοι θέλουν απαραίτητα τη νίκη.

Η λογική λέει ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές για να είναι πιο φρέσκια η ομάδα του και να προστατεύσει κάποιους παίκτες που παίζουν ανελλιπώς από την αρχή

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, οι οποίοι καλούνται πλέον να διαχειριστούν τους συνεχόμενους αγώνες που δίνει ομάδα, έχοντας βεβαίως την πίεση του αποτελέσματος στην Κύπρο και την πρόκληση της Ευρώπης.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό επιχείρησε να κάνει λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν μπορείς να πεις ότι είναι αναπληρωματικοί. Πέραν από τον Ζελάγια, που είναι ξεκάθαρο ότι είναι ο δεύτερος επιθετικός, πίσω από τον Μάγκλιτσα.

Όλοι οι υπόλοιποι που έπαιξαν, είναι παίκτες που θεωρούνται και για βασικοί σε αρκετά παιχνίδια. Εντούτοις όμως, η προσπάθεια που έγινε δεν ήταν αρκετή για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τώρα, ενόψει του αγώνα με τον Ερμή, που λογικά οι παίκτες θα έχουν και την κούραση της μεγάλης προσπάθειας που έγινε την Πέμπτη, αλλά και των συνεχόμενων αγώνων, είναι ερωτηματικό να δούμε τι θα αποφασίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Η λογική λέει ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές για να είναι πιο φρέσκια η ομάδα του και να προστατεύσει κάποιους παίκτες που παίζουν ανελλιπώς από την αρχή και για να τους έχει σε καλή κατάσταση πάντα θα πρέπει να τους διαχειριστεί σωστά.

Διότι, με το πρόγραμμα που έχει ο Απόλλωνας, εάν δεν γίνει σωστή διαχείριση των παικτών, τότε υπάρχει ο κίνδυνος αργότερα να βγει η κούραση σε σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση