ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τραμετσάνι: «Ξέρω που βρίσκομαι και τι ευκαιρία έχω»

«Θέλω οι οπαδοί να είναι περήφανοι για την ομάδα. Θέλω να έχουμε ψυχή και πάθος», είπε μεταξύ άλλων

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

O νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι, στις πρώτες του τοποθετήσεις ως τεχνικός των γαλαζοκίτρινων δήλωσε ότι γνωρίζει που βρίσκεται και πόσο πρέπει να δουλέψει για να φέρει αποτέλεσμα στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία και τον Ντομένικο για τα καλά του λόγια. Ξέρω που βρίσκομαι και τι ευκαιρία έχω. Θα δουλέψω σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο. Ξέρω ότι πρέπει να κάνω το μάξιμουμ, να δουλέψω στο 100%, το έκανα πάντα και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Γνωρίζω ότι το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, όμως θέλω οι οπαδοί να είναι περήφανοι για την ομάδα. Θέλω να έχουμε ψυχή και πάθος στην ομάδα».

Για τη ποδοσφαιρική του φιλοσοφία: «Ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσεις είναι να μάθεις την ιστορία της ομάδας. Θέλω να έχει τη κατοχή, ισορροπία και να είναι επιθετική. Θέλω οι παίκτες μου να είναι σίγουροι. Έχω παίξει και διαφορετικά και με τρεις αμυντικούς».

Για τη βελτίωση του ΑΠΟΕΛ στην αμυντική λειτουργία: «Όταν μιλάμε για την άμυνα, είναι σημαντικό να εμπλέξουμε όλη την ομάδα στη διαδικασία. Όταν δεν έχουμε την μπάλα αμυνόμαστε όλοι. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Το πιο σημαντικό είναι ο νοοτροπία. Θα κρατήσουμε τους τέσσερις πίσω, ίσως παίξουμε και με συστήματα με πέντε πίσω».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X