ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τέτι: «Θέλω να αφήσω το αποτύπωμα μου στον ΑΠΟΕΛ»

Ανέφερε μεταξύ άλλων γιατί επέλεξε ως προπονητή τον κ. Τραμετσάνι

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο νέος ποδοσφαιρικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ Ντομένικο Τέτι, εξήγησε αρχικά τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόκληση, όπως χαρακτήρισε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, ενώ ανέφερε κατά την παρουσίασή του γιατί επέλεξε τον Πάολο Τραμετσάνι για προπονητή αλλά και τις προτεραιότητες που έχει θέσει για την ομάδα.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Ευχαριστώ τον προπονητή και το συμβούλιο για την ευκαιρία να δουλέψω για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, που είναι γνωστός και στην Ευρώπη. Ξέρω ότι πρέπει να δείξω ότι αξίζω την ευκαιρία. Είμαι ξένος και όταν δουλεύεις σε μια ξένη χώρα πρέπει να σέβεσαι την κουλτούρα της. Όλα γίνονται στο γήπεδο, λίγα λόγια και πολλές πράξεις. Την πρώτη φορά που ήρθα, ο πρόεδρος μου είπε να βελτιώσω το τεχνικό τμήμα και αποδέκτηκα την πρόκληση. Θα πρέπει να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα και να αναλαμβάνει ο καθένας τη δική του ευθύνη. Η πρώτη απόφαση ήταν για τον προπονητή», είπε αρχικά.

Για την επιλογή Τραμετσάνι: «Πιστεύω ότι ο Τραμετσάνι είναι η σωστή επιλογή, γνωρίζει από ποδόσφαιρο, έχει παίξει σε πολύ ψηλό επίπεδο και ξέρει να ανταποκρίνεται στην πίεση. Δούλεψε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, στην εθνική Αλβανίας, στην Ελβετία. Θα δουλέψουμε μαζί. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με πάθος και αφοσίωση».

Για τις προτεραιότητές του στον ΑΠΟΕΛ: «Να τους βοηθήσουμε όλους. Να δουλέψουμε όλοι, έχω μιλήσει για τον Κωστή στον Πάολο πως πρέπει να μείνει και να βοηθήσει. Δεν είναι σημαντικό το cv ενός προπονητή αλλά να δείχνει δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ο κ. Τραμετσάνι ξέρει από ποδόσφαιρο και πως διαχειρίζεται τη πίεση. Τον ξέρω τον έχω δει».

Για το τι θέλει να κρατήσει και τι να αλλάξει στην ομάδα: «Είμαστε στο ξεκίνημα όμως ξέρουμε ότι πρέπει να κινηθούμε γρήγορα. Το πιο σημαντικό είναι τα αποτελέσματα, από αυτά εξαρτάται η δουλειά μας. Θέλω να οργανώσω το τεχνικό τμήμα και να βοηθήσω όσους δουλεύουν εδώ. Πρέπει να βελτιωθούμε στο σκάουτινγκ. Είναι μια περίοδος που δεν μπορούμε να έχουμε εξελίξεις, όμως πρέπει να βρούμε τους παίκτες που έχουν τα σωστά χαρακτηριστικά για να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τις επιλογές ποδοσφαιριστών που θα φέρει: «Θέλω να πάρω την ευθύνη. Πρέπει να δείχνουμε το δικό μας πρόσωπο. Γνωρίζουμε τους παίκτες, καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι ίσως να μην είναι σε καλή κατάσταση και αυτό που προέχει είναι να τους δώσουμε όλους την ευκαιρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X