ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταβάρες: «Δεν μου άρεσε στον ΑΠΟΕΛ…»

Ο ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα..

Παρουσιάστηκε από την Τρουά ο Ταβάρες, ο οποίος πέρασε και δεν… ακούμπησε στον ΑΠΟΕΛ. Ο εν λόγω αμυντικός αποκτήθηκε από τους γαλαζοκίτρινους νωρίς το Καλοκαίρι, ωστόσο λίγες μέρες πριν οι δρόμοι τους τράβηξαν δρόμους χωριστούς. Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε τα πιο κάτω στο πλαίσιο της παρουσίασης του.

Για την μεταγραφή του: «Ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία για λίγα χρόνια. Δεν μου άρεσε στον ΑΠΟΕΛ, έτσι είπα στη διοίκηση πως ήθελα να φύγω, είχα διάφορες προτάσεις. Θα μπορούσα να πάω πίσω στην Πορτογαλία αλλά η πρόταση εδώ με ικανοποίησε και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο γαλλικό πρωτάθλημα».

Για το επίπεδο της Γαλλίας στη δεύτερη κατηγορία: «Θεωρώ πως η δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας είναι αρκετά ανταγωνιστική και σε καλό επίπεδο, είναι καλή πρόκληση για μένα».

Για την κατάστασή του: «Μου αρέσει να κερδίζω και να επικοινωνώ καλά με τους συμπαίκτες μου. Έκανα την προετοιμασία με τον ΑΠΟΕΛ και έπαιξα τέσσερα παιχνίδια, είμαι έτοιμος να παίξω όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο ανταγωνισμός είναι σημαντικός για μια ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X