ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ

Η Αστυνομία ανακοινώνει τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι

Η Αστυνομία στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Κυριακή, 7/5/2017 και ώρα 19:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα . 

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00.

Ανακοινώνεται ότι:

ΑΠΟΕΛ:

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες Κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους Νότιους χώρους στάθμευσης και σε μέρος των Βόρειων χώρων στάθμευσης.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ στα Δυτικά Ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 17:00.

ΑΕΚ:

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα καταλάβουν τις Βόρειες κερκίδες και προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Nuevo Campo και σε μέρος των Βόρειων χώρων στάθμευσης. Η διακίνηση προς της Βόρειες κερκίδες δεν θα επιτρέπεται από τους υπόλοιπους χώρους στάθμευσης.
Για τους οπαδούς του ΑΕΚ δεν θα λειτουργήσουν Ταμεία στο στάδιο.

Απαγορεύεται αυστηρώς:

H μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης και η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
H αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
H είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά και στα δίκτυα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση