ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλαι: «Έδωσε μάχη η Φράιμπουργκ για μένα»

Σχολίασε και το ποσό της μεταγραφής του

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Ρόλαντ Σάλαι, μέσω των οποίων αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της μεταγραφής του και το πόσο τον ήθελαν οι Γερμανοί αλλά και ο ΑΠΟΕΛ να τον κρατήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν του ζητήθηκε να μείνει:

«Στον ΑΠΟΕΛ ζητούσαν επίμονα να με πείσουν να μείνω και να παίξω εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά στο τέλος σκέφτηκαν επιχειρηματικά και πείστηκαν να με αφήσουν. Ένιωθα καλά γιατί με εμπιστεύονταν, αλλά ήταν εντυπωσιακός ο τρόπος που με διεκδίκησε η Φράιμπουργκ».

Γνώριζες για το ενδιαφέρον της Φράιμπουργκ;

«Στην αρχή οι επαφές ήταν μεταξύ των διοικούντων. Στη συνέχεια με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι , αλλά στην πραγματικότητα τις τελευταίες μέρες ενημερώθηκα για την πρόταση. Η Φράιμπουργκ έδωσε μάχη για να με αποκτήσει και πιστεύω ότι η υπόθεσε έκλεισε την κατάλληλη στιγμή».

Τα συναισθήματα σου για τη μετεγγραφή;

«Δεν είχα και πολύ χρόνο να συνειδητοποιήσω ότι θα παίζω στην Μπούντεσλιγκα. Αυτή την στιγμή αισθάνομαι σπουδαία. Έπαιξα στην Ιταλία, πέρυσι δοκίμασα τον εαυτό μου στο Τσάμπιονς Λιγκ , αλλά τώρα στην Μπούντεσλιγκα είναι άλλη υπόθεση. Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή, θέλω να αποδείξω ότι έχω θέση στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας».

Μετά τον ΑΠΟΕΛ θεωρείς ότι η Φράιμπουργκ είναι το κατάλληλο βήμα;

«Πιστεύω το καλύτερο. Είμαι μόλις 21 ετών, αλλά έχω συλλέξει αρκετές εμπειρίες. Στην Κύπρο αισθανόμουν πολύ καλά, δεν έχω να πω κακή κουβέντα. Για τον σύλλογο, για τους οπαδούς, οι οποίοι με αναγνώριζαν και με σταματούσαν στον δρόμο. Ένιωθα σαν βασιλιάς. Αισθάνθηκα ότι δεν μπορώ να πάρω περισσότερα από τον ΑΠΟΕΛ και έχοντας το μεγάλο όνειρο να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη χρειαζόμουν το επόμενο βήμα».

Για το κόστος μετεγγραφής των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ τι έχεις να πεις;

«Είναι ωραίο συναίσθημα να πλήρωσαν για σένα τόσα πολλά. Το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό από το ότι έφτασα εκεί. Δεν δίνονται τόσο μεγάλα ποσά για έναν Ούγγρο ποδοσφαιριστή, όμως δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό και ούτε ασχολήθηκα με αυτό».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X