ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πετρίδης: «Γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ»

Τι είπε στην παρουσίαση των Ιταλών, ο πρόεδρος της ομάδας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ήταν αυτός που πήρε πρώτος τον λόγο και παρουσίασε τον Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αμφότεροι γνωρίζουν τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ, ενώ τόνισε πως οι στόχοι είναι αδιαπραγμάτευτοι.

Αναλυτικά:

«Φίλοι δημοσιογράφοι αν μπορώ να σας αποκαλέσω έτσι και διερωτώμαι για κάποιους γιατί μερικοί έχετε ξεφύγει. Θα τα πούμε άλλη φορά αυτά. Το τελευταίο διάστημα πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις από τη διοίκηση και όταν υλοποιούνται θα παρουσιάζονται. Επιχειρήσαμε κι άλλες φορές να προσλάβουμε τεχνικό διευθυντή, όμως όλες οι περιπτώσεις δεν αφορούσαν πρόσωπο με εμπειρία και προσανατολισμό στην οργάνωση του προπονητικού προγράμματος κλπ.

Με την πρόσληψη του κ. Τέτι που έχει τεράστια εμπειρία, επιλέξαμε έναν άνθρωπο που μπορεί να αντεπεξέλθει, είτε με τα μετεγγραφικά, είτε με τη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου. Γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ. Οι στόχοι μας είναι αδιαπραγμάτευτοι. Πρέπει να τους περιβάλουμε με υπομονή. Ο κ. Τέτι επέλεξε τον κ. Τραμετσάνι που παρουσιάζεται σήμερα μαζί του. Καλωσορίζω και τους δύο και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X