ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πετρίδης: «Είμαστε κυνηγημένοι από παντού»

Κάλεσε τους οργανωμένους στο γήπεδο και έριξε μπηχτές προς αυτούς του Απόλλωνα

Κάλεσμα σε έντονο ύφος προς τους οργανωμένους του ΑΠΟΕΛ να αλλάξουν την απόφασή τους και να επιστρέψουν στο γήπεδο έκανε ο Πρόδρομος Πετρίδης με δηλώσεις του στη Cytavision.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη ευχαρίστηση, αλλά ακόμα παραπάνω η βελτίωση που είδαμε. Κατά 80% είδαμε ένα βελτιωμένο, παθιασμένο ΑΠΟΕΛ που θέλουμε να βλέπουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε το έκτο συνεχόμενο και καλώ τον κόσμο να στηρίξει. Θέλω να καλέσω τους οργανωμένους να επανέλθουν στο γήπεδο. Εν αντιθέσει με άλλους που διεκδικούν το πρωτάθλημα που δεν τήρησαν τα μέτρα, οι δικοί μας το έκαναν και πρέπει να καταλάβουν πως δεν έχουν δέσμευση προς τους άλλους. Τους θέλουμε, είναι αναγκαίοι για να κατακτήσουμε μαζί το έκτο συνεχόμενο. Είναι δικαίωμα να τηρήσουν το μέτρο στα εκτός, αλλά είναι παράκληση διοίκησης, προπονητών και παικτών. Βλέπουν οι ΑΠΟΕΛίστες πως είμαστε κυνηγημένοι από παντού. Δίνουν ρυθμό και παρασύρουν και τους υπόλοιπους για αυτό είπε κι ο προπονητής πως χρειάζεται τον κόσμο».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Από το τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα

ΑΠΟΕΛ: Παίκτης της διαφοράς

Tο μικρό δείγμα που έχουμε από τον «Μέσι της Ιορδανίας» είναι θετικό και δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΕΛ