ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πετεβίνος: «Όλος ο κόπος μας με Αστάνα»(vid)

Δηλώσεις για τη σημασία του αγώνα με την Αστάνα έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος τονίζοντας πως θα κριθούν όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα σε 90 λεπτά.

Για τη σημασία της πρόκρισης είπε: «Ουσιαστικά αυτό που εμπερικλείεται είναι ο κόπος που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε σε αγώνα πρόκρισης σε ομίλους και στα play offs το περιμέναμε πως θα κρινόταν η πρόκριση και στα δυο παιχνίδια. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε θα είναι εξαργύρωση όλης αυτής της προσπάθειας γιατί θα μπούμε στον όμιλο και ήταν και ο στόχος μας».

Για την ποιότητα της Αστάνα: «Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το είπαμε από το πρώτο παιχνίδι. Πλέον έχουμε μια πραγματική αποτύπωση της αντιπάλου, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Δουλέψαμε αυτές τις μέρες για να μπορέσουμε να τα κατανοήσουμε καλύτερα και να κάνουμε το παιχνίδι μας στο Καζακστάν και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Επισκεπτόμαστε το συγκεκριμένο γήπεδο για τρίτη φορά. Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτό θα είναι μια παράμετρος που μπορεί να λειτουργήσει κατά μικρό ποσοστό θετικά για την ομάδα. Δεν πάμε για να κάνουμε καλή εμφάνιση αλλά για το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το μόνο που θα μετρήσει στο τέλος».

Δείτε τις δηλώσεις:

Αποστολή στο Καζακστάν: Ανδρέας Βιολάρης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X