ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: «Στη μάχη της ζωής σου θα είμαστε μαζί σου» (vids)

Έδωσαν μαθήματα εκτός γηπέδου οι πορτοκαλί

Σάββας Λαζανιάς

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα τη στήριξη τους στον νεαρό οπαδό της ομάδας, Μάριο, ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Οι πορτοκαλί μαζεύτηκαν έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού και έστειλαν μήνυμα στον Μάριο ότι δεν είναι μόνος του σε αυτό το δύσκολο Γολγοθά που έχει να ανέβει.

Με φωτοβολίδες και συνθήματα, οι πορτοκαλί έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον αδερφό τους, ο οποίος παρακολουθούσε το όλο σκηνικό από το παράθυρο του θαλάμου του, παίρνοντας πολύ μεγάλη δύναμη.  «Στη μάχη της ζωής σου θα είμαστε μαζί σου» και «Κράτα γερά ρε αδερφέ», ήταν τα συνθήματα που ηχούσαν στην ατμόσφαιρα.

Τέτοιες όμορφες κινήσεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Θα μπορούσαν να περάσουν το βράδυ της Παρασκευής πηγαίνοντας για ποτό, για καφέ ή για οτιδήποτε άλλο. Επέλεξαν όμως να θυσιάσουν λίγη από την ώρα τους και να πάνε να στηρίξουν τον αδερφό τους. Δεν θα μείνουν όμως μόνο εδώ. Θα υπάρξει και συνέχεια με μια σειρά από διάφορες πρωτοβουλίες. 

Το ποδόσφαιρο δεν κινδυνεύει από αυτούς τους «αλήτες» όπως προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι, οι οποίοι συνεχίζουν να υπερασπίζονται το (αποδεδειγμένα) αποτυχημένο μέτρο της κάρτας φιλάθλου.

Κράτα γερά φίλε, είσαι δυνατός. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X