ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Όταν ο Ντε Καμάργκο απέρριψε τρελά λεφτά και βρέθηκε στο ΑΠΟΕΛ

Ο γερόλυκος επιθετικός τόνισε πως το χρήμα δεν είναι το παν

Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, άφησε το στίγμα του στην ομάδα στα χρόνια που αγωνίστηκε. Ο γερόλυκος των γηπέδων με πολλές εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα, λίγες μέρες πριν υπογράψει στο ΑΠΟΕΛ, δέχθηκε μια προσφορά με διπλάσια χρήματα από αυτά που το πρότειναν οι «Γαλαζοκίτρινοι».

Ο ίδιος όπως εξομολογήθηκε σε Βελγική ιστοσελίδα (www.voetbalnieuws.be) είπε όχι μιας και η πρόταση ήταν από την Κίνα και γι’ αυτόν τα χρήματα δεν ήταν το παν. Μάλιστα στη συνέχεια τόνισε πως και όταν έφυγε απ’ την Κύπρο δέχθηκε παρόμοια προσφορά από ομάδα της Ινδίας και όμως είπε και πάλι όχι για να βρεθεί στο Βέλγιο.

Πολλοί επέλεξαν το δρόμο της Ασίας για το χρήμα, ο Ντε Καμάργκο δεν συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λίγο πριν φύγω για Κύπρο να πάω στον ΑΠΟΕΛ έλαβα ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα. Μου έγινε μια προσφορά από την Κίνα για διπλάσιο συμβόλαιο από αυτό του ΑΠΟΕΛ. Σταμάτησα για ένα καφέ και το άφησα να πάει. Αποφάσισα ότι ήταν δύσκολο σε οικογενειακό επίπεδο. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τα χρήματα, αλλά ήταν μια εξαιρετική προσφορά. Πιο πρόσφατα έλαβα μια προσφορά από την Ινδία, αλλά επέλεξα να επιστρέψω στο Βέλγιο».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X