ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπαλταζάρ: «Στα πρώτα 20 λεπτά ο Βάτερμαν δεν έκανε ούτε μια απόκρουση» (vid)

Απολογητικός ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ζήτησε ένα μεγάλο συγνώμη από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πορτογάλος υποσχέθηκε ότι η εικόνα του ΑΠΟΕΛ θα είναι διαφορετική στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να πω ένα συγγνώμη στους οπαδούς μας, ειδικά στους φιλάθλους που ταξίδεψαν σήμερα εδώ. Είναι εντελώς απαράδεκτο για τον ΑΠΟΕΛ να κάνουμε ένα τέτοιο πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα 20 λεπτά ο Βάτερμαν δεν έκανε ούτε μια απόκρουση κάτι το οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω. Είναι ντροπή η εμφάνιση της ομάδας στα πρώτα 20 λεπτά. Πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες ένας προς ένας γιατί η δουλειά που έχουμε κάνει είναι ακριβώς το αντίθετο με αυτό που κάναμε σήμερα. Ελπίζω ότι την επόμενη βδομάδα θα καταφέρουμε να κάνουμε την ανατροπή. Ζητώ ξανά ένα συγνώμη σε όλους τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ για αυτή την κακή εμφάνιση που είχαμε σήμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα που θα είναι πολύ σημαντικό στον επαναληπτικό αλλά αυτό το τέρμα δεν μπορεί να σβήσει την κακή μας εμφάνιση».

Για τον επαναληπτικό: «Η γραμμή ανάμεσα στο φαβορί και το αουτσάιντερ είναι πολύ λεπτή. Για να είμαστε το φαβορί πρέπει να το κάνουμε στο γήπεδο κάτι το οποίο δεν κάναμε σήμερα. Είχα πει ότι θα παίζαμε απέναντι σε μια δύσκολη και αθλητική ομάδα. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό το πάθημα ενόψει και του αγώνα την επόμενη βδομάδα. Είναι απαράδεκτο για το δικό μας επίπεδο. Πρέπει ι να κάνουμε την ανατροπή την επόμενη βδομάδα».

Για τον Καρλάο: «Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε με τον Καρλάο. Δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί».

Για την ετοιμότητα του Ντε Βινσέντι: «Με αυτά που μου έδειχνε μέσα από τις προπονήσεις ένοιωσα ότι μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω για τουλάχιστον 60 λεπτά».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X