ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μερκής: «Το μάθημα και το ξιμάθημα είναι κοντά»

Μίλησε για την έλλειψη του κινήτρου της Ευρώπης

Δεύτερη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος» και ο Γιώργος Μερκής, μπήκε αλλαγή, μίλησε μετά τον αγώνα στη Cytavision για την εικόνα της ομάδας του και το κλίμα σε αυτή.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Όταν κερδίζεις είσαι χαρούμενος. Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα κόντρα σε σπουδαίο αντίπαλο. Έδειξε και κόντρα στην ΑΕΚ πως μπορεί να σταθεί αντάξια. Ήρθαμε μέσα σε λίγες μέρες στο ίδιο γήπεδο με τραυματισμούς, κούραση και αλλαγή προπονητή που επηρεάζουν το κλίμα. Πιστεύω θα δουλέψουμε σωστά με τον κ. Κωστή που για μένα είναι καλός προπονητής. Δεν δούλεψε ως πρώτος αλλά ήταν δίπλα σε σπουδαίους προπονητές. Σε βάθος χρόνου θα βελτιωθούμε».

Για τα καλά και κακά της ομάδας: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα θετικά και να βελτιώσουμε τα αρνητικά. Θα έχουμε τώρα μέρες να δουλέψουμε με τον νέο τρόπο του προπονητή και θα έχουμε τον ίδιο στόχο: να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός πως δεν έχει Ευρώπη: «Δεν εγγυάται κανένας πως θα παίζουμε κάθε χρόνο μεσοβδόμαδα. Δυσκόλεψαν τα πράγματα. Μάθαμε αλλιώς αλλά το μάθημα και το ξιμάθημα είναι κοντά και πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εγχώριους στόχους».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X