ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωστή: «Αποκλειστικά δική μου ευθύνη, θα μιλήσουμε με τη διοίκηση»

Σημαντικές οι τοποθετήσεις του προπονητή των γηπεδούχων...

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανέλαβε την ευθύνη ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Κωστή, μετά την ήττα που δέχθηκε η ομάδα του από τη Δόξα (2-5). Είπε μεταξύ άλλων ότι θα μιλήσει με την Διοίκηση για το τι φταίει και ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται με αυτό τον τρόπο.

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Για εμάς σήμερα είναι δύσκολη μέρα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν δέχεται μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ τέτοιο σκορ. Την αποκλειστική ευθύνη την έχω εγώ και πρέπει να δούμε με την διοίκηση όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα για να καταφέρουμε να εκπέμψει η ομάδα υγεία που αρμόζει στον ΑΠΟΕΛ. Για το παιχνίδι, τι να πω; Όταν δέχεσαι 3 γκολ σε 15 λεπτά, αλλάζουν τα πάντα. Προσπαθήσαμε. Η Δόξα είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικότερα στο τρανζίσιον και σε κάθε φάση δεχόμασταν γκολ. Εκεί που θέλαμε να μπούμε στο παιχνίδι, η Δόξα σκόραρε. Όλοι στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να δούμε την κατάσταση με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρουμε την υγεία».

Και πρόσθεσε απαντώντας για το τι έφταιξε: «Για μένα η αμυντική λειτουργία, αρχίζει από την άμυνα και η επιθετική λειτουργία από την άμυνα. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ και ειδικά το πρώτο γκολ ήταν πολύ ατυχές. Όπως είπα, όταν είσαι 3-0 πίσω, είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Δεν άλλαξα τον σχηματισμό. Η επιθετική ανάπτυξη αρχίζει από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς για μένα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου αν γνωρίζετε από σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιβάλλεται».

Η απάντηση σε ερώτηση αν υπάρχει απειθαρχία στην ομάδα: «Υπήρχε πρόβλημα συγκέντρωσης, δεν νομίζω πως υπάρχει απειθαρχία στην ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και είμαι δίπλα τους 100%. Είναι αυτοί που έφεραν τον ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη τα τελευταία 10 χρόνια και έφτιαξαν το όνομα που έχει ο ΑΠΟΕΛ. Γνωρίζω την ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια, εκτός από το τελευταίο εξάμηνο»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X