ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πετρίδης: «Θα είμαστε εκεί με πλάνο»(vid)

Δεν υπάρχει θέμα Μπαλταζάρ

Αποκλεισμός για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος μετά από πέντε σερί χρονιές στους Ευρωπαϊκούς ομίλους φέτος έμεινε εκτός. Τα όνειρα για Ευρώπη τελειώσαν νωρίς και παράλληλα τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα. Μετά το παιχνίδι με την Αστάνα ο Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό: «Δυστυχώς η μπάλα δεν μας ήθελε. Αυτό που θέλω να μεταφέρω στον κόσμο είναι όπως δείξαμε ωριμότητα και χρηστή διοίκηση, αυτό θα πράξουμε και αύριο. Εμείς θα είμαστε εκεί. Έχουμε πλάνο για το ενδεχόμενο αποκλεισμού. Πριν ρωτήσετε για τον Σάλαι δεχθήκαμε πρόταση και την αποδεχθήκαμε. Δε θα σας επιβεβαιώσω το ποσό. Καθίσαμε και την είδαμε και αποφασίσαμε να την αποδεχθούμε».

Για τον Μπαλταζάρ: «Δεν υπάρχει θέμα. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως είδατε. Σχεδόν δεν κινδύνεψε καθόλου. Μας δικαίωσαν και οι ποδοσφαιριστές».

Για το διαιτητή: «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Είτε με λάθη του διαιτητή, είτε αστοχία η ουσία είναι πως είμαστε εκτός ομίλων».

Για μεταγραφή: «Μένουν 24 ώρες. Είναι δύσκολο να γίνει κάτι. Έχουμε τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Είναι πολύ δύσκολο να προκύψει κάτι. Θα είμαστε και οκτώ ώρες στο αεροπλάνο».

Για όσους δεν υπολογίζονται: «Θα βρεθούν οι λύσεις. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις μαζί τους και αύριο θα δούμε τι θα γίνει».

Δείτε τις δηλώσεις: 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν και plan b

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν και plan b

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κοιτάζουν για εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος με τους Καζού-Νατέλ
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X