ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Ζεστάθηκαν και ετοιμάστηκαν για την Ρεάλ

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Στον ΑΠΟΕΛ ετοιμάζονται για τον αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ετοιμάζονται και δύο πολύ πολύτιμες μονάδες. Ο Γιώργος Εφραίμ και ο Στάθης Αλωνεύτης θέτουν γερή υποψηφιότητα για τον αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να αποκλείεται να τους δούμε να παίρνουν φανέλα βασικού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης

Αμφότεροι στο ντέρμπι αιωνίων ήρθαν από τον πάγκο και με την παρουσία τους οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ προς την νίκη. Από την μια ο Αλωνεύτης με το που μπήκε έδωσε ηρεμία στην ομάδα στον χώρο του κέντρου και κρατούσε μπάλα ενώ στις αντεπιθέσεις ήταν επικίνδυνος. Μάλιστα ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Γιώργο Εφραίμ για να γίνει το 3-1 και να σκοτώσει τις ελπίδες της Ομόνοιας να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Από την άλλη ο Κύπριος μεσοεπιθετικός ήταν μονίμως επικίνδυνος για την άμυνα των «πρασίνων» και το γκολ ήταν φυσικό επακόλουθο των φάσεων που έφτιαξε νωρίτερα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ειδικά ο Στάθης Αλωνεύτης πήρε πολύτιμες ανάσες στην διακοπή και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεκινήσει την Τετάρτη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπορεί με την εκρηκτικότητα και την σπιρτάδα του να προκαλέσεις πολλά προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Γιώργο Εφραίμ που όταν είναι στην μέρα του ανεβάζει τον ΑΠΟΕΛ ένα επίπεδο πιο πάνω. Μάλιστα στα προτερήματα του Εφραίμ είναι και το γεγονός ότι έχει το γκολ με το μακρινό σουτ κάτι που μπορεί να βοηθήσει πολύ στον αγώνα της Τρίτης.

Έχοντας αυτά υπόψιν δεν αποκλείουμε το γεγονός ο Στάθης Αλωνεύτης και ο Γιώργος Εφραίμ να έκαναν ένα καλό ζέσταμα για τον αγώνα απέναντι στην Βασίλισσα Ευρώπης. Πάντως η τελική απόφαση για το ποιοι θα ξεκινήσουν θα παρθεί από τον Γιώργο Δώνη.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.gapgroup.com/six-payment-services

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.pepsis.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση