ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Υπομονή για τον επιθετικό

Την κίνηση που θα κάνει τη διαφορά θέλουν στον ΑΠΟΕΛ

Εφραίμ Γεωργίου

Τις τελευταίες μέρες έχει κοπάσει αρκετά το κεφάλαιο μεταγραφές στον ΑΠΟΕΛ. Είναι και φυσικό μιας και η ομάδα ως ένα μεγάλο βαθμό έχει συμπληρώσει το ρόστερ της. Αυτό που απουσιάζει όμως είναι ένας επιθετικός. Ένας επιθετικός ο οποίος θα κάνει πραγματικά τη διαφορά και μαζί με τους Ποτέ και Ντελατόρε θα αποτελέσουν μια τριάδα φωτιά.

Είναι δεδομένο πως το ιδανικότερο σενάριο είναι οι «Γαλαζοκίτρινοι» να φέρουν ένα επιθετικό επιπέδου Καβενάγκι. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται πραγματικά υπομονή και γερό ψάξιμο. Και τα δυο αυτά συστατικά τα έχουν στον ΑΠΟΕΛ και ξέρουν πως το να βρουν τον εκλεκτό δεν είναι απλό.

Ο Μπαλταζάρ και η διοίκηση Πετρίδη συνεργάζονται άψογα και ψάχνουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή

Όσες πόρτες κτύπησε ο ΑΠΟΕΛ για την ώρα δεν ήταν αρνητικές. Το πρόβλημα όμως είναι πως οι περιπτώσεις αυτές αφορούσαν παίκτες με συμβόλαια. Αυτό σημαίνει πως για να γίνει μια τέτοια κίνηση (π.χ. Κόντε ή Βιέιρα) οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει να πληρώσουν και μάλιστα αρκετά λεφτά. Ενώ παράλληλα σε καμιά περίπτωση δεν έπαιζαν μόνοι.

Έτσι αυτό που χρειάζεται από όλους είναι υπομονή. Ο Μπαλταζάρ και η διοίκηση Πετρίδη συνεργάζονται άψογα και ψάχνουν τον κατάλληλο. Το δεδομένο είναι πως δεν θα βιαστούν, αλλά θα κυνηγήσουν ποδοσφαιριστές που πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά. Αυτό είναι και το κύριο ζητούμενο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X