ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Τώρα πάει ανάποδα με Σάλλαι-Μπάλογκ!

Ίδιος προορισμός με ανάποδη σειρά

Η έλευση του Νόρμπερτ Μπάλογκ από την Παλέρμο στον ΑΠΟΕΛ ενισχύει την επίθεση της ομάδας και παράλληλα αυξάνει το ουγγρικό στοιχείο, αφού ως γνωστό υπάρχει στην ομάδα και ο Ρόλαντ Σάλαι.

Οι δυο τους πέραν του ΑΠΟΕΛ έχουν κοινό σημείο στην καριέρα τους τη φιλία που τους συνδέει από τις «μικρές» Εθνικές της Ουγγαρίας αλλά και τη συνύπαρξή τους στη Σικελία. Ως γνωστό το Παλέρμο (ή η Πάνορμος όπως την έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες) είναι η πρωτεύουσα του νησιού.

Η διαφορά είναι πως στην Παλέρμο πήγε πρώτα ο Μπάλογκ, Γενάρη 2016, με τον Σάλλαι να τον ακολουθεί εφτά μήνες μετά. Σε δηλώσεις που είχε κάνει τότε στην Gazzetta Dello Sport,μίλησε για το γεγονός πως θα έσμιγε με τον Νόρμπερτ:

«Μίλησα πολύ με τον Μπάλογκ, είμαστε φίλοι από παλιά. Μιλούσαμε κάθε βδομάδα και μου είπε τα πάντα για την ομάδα και την πόλη. Είμαι χαρούμενος που τον βρήκα εδώ. Παίξαμε μαζί στην Εθνική και «βρισκόμαστε» πολύ καλά και στο γήπεδο».

Πλέον θα ξαναβρεθούν στη Λευκωσία με τον Σάλλαι πια να είναι ο παλιός και αυτός που θα μάθει τα κατατόπια στον Μπάλογκ. Έχει ο καιρός γυρίσματα!

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν και plan b

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν και plan b

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κοιτάζουν για εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος με τους Καζού-Νατέλ
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X