ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Του Ντέβι το ανάγνωσμα

Το σήριαλ της επιστροφής του Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ θα έχει πολλά επεισόδια

Σάββας Λαζανιάς

Το ταξίδι που έκανε ο Τόμας Ντε Βινσέντι στην Κύπρο για το πάρτι γενεθλίων του Νικόλα Ιωάννου φούντωσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια για την επιστροφή του στον ΑΠΟΕΛ τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ποδοσφαιριστής, διοίκηση και τεχνική ηγεσία επιθυμούν διακαώς να συνεργαστούν ξανά

Ο Αργεντινός δείχνει με κάθε τρόπο και ευκαιρία την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και να επιστρέψει στην ομάδα που βίωσε τις σπουδαιότερες στιγμές στην καριέρα του. Ο Ντέβι δεν ξέχασε ποτέ τον ΑΠΟΕΛ. Πότε με αναρτήσεις του στα social media, πότε με συνομιλίες με οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, ο Αργεντινός στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα, γνωστοποιώντας την πρόθεση του να επιστρέψει στην ομάδα της Λευκωσίας.

Η επιστροφή του Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ βρίσκει υπέρμαχους τόσο τους διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων», όσο και τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος έχει σε υψηλή εκτίμηση τις αγωνιστικές ικανότητες του.

Χαρακτηριστική ήταν και η τοποθέτηση του Πρόδρομου Πετρίδη για τον Ντε Βινσέντι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του γηπέδου των ακαδημιών τον περασμένο Οκτώβρη.

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον Ντε Βινσέντι, από το καλοκαίρι. Είναι φανερό πως, αν και εφόσον διακόψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του, το οποίο είναι ψηλό, θα είμαστε η πρώτη του επιλογή. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να ξεκαθαρίσει ο ίδιος την κατάσταση», είχε αναφέρει ο ισχυρός άντρας των «γαλαζοκιτρίνων».

Για να γίνει εφικτή επιστροφή του Ντέβι θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να διακόψει του συμβόλαιο του με την ομάδα των ΗΑΕ. Για την ώρα, φαντάζει απομακρυσμένο το σενάριο επιστροφής του παίκτη στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή του δανεισμού από τους Άραβες. Οι ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» θέλουν να φέρουν πίσω στον Αρχάγγελο τον ποδοσφαιριστή με ελευθέρα μεταγραφή.

Ποδοσφαιριστής, διοίκηση και τεχνική ηγεσία επιθυμούν διακαώς να συνεργαστούν ξανά. Το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι δεν επιθυμούν απλώς την επιστροφή του Αργεντινού στην ομάδα αλλά την απαιτούν.

Ένα είναι το σίγουρο. Το σήριαλ της επιστροφής του Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ θα έχει πολλά επεισόδια και αναμένεται να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση