ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ στη μνήμη του Ιαν Μουρς

Ο Ιαν Μούρς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν την γαλαζοκίτρινη.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ιαν Μούρς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν την γαλαζοκίτρινη.

Όταν έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους και η κληρωτίδα έβγαλε την Τότεναμ ως μια εξ αυτών, το όνομα που ήρθε στο μυαλό όλων μας ήταν αυτό του Ιαν Μουρς. Ο Άγγλος επιθετικός ως γνωστό πέραν από τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε και στους «Πετεινούς» για μία διετία.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν ξέχασε την μεγάλη αυτή μορφή

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν ξέχασε την μεγάλη αυτή μορφή και έκανε αίτημα, το οποίο και εγκρίθηκε, στην UEFA προκειμένου οι δύο ομάδες να τιμήσουν την μνήμη του στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ στις 26 Σεπτεμβρίου.

Έτσι λοιπόν ο δεύτερος αγώνας των πρωταθλητών για τους ομίλους του Champions League θα είναι αφιερωμένος σε αυτή την μεγάλη προσωπικότητα των πρωταθλητών τον Ιαν Μουρς.

Ο γιός του Ιαν, Μάικ δήλωσε πολύ χαρούμενος για το γεγονός αυτό γράφοντας χαρακτηριστικά στο facebook:

«Kάποια σπουδαία νέα από την Κύπρο σήμερα. Οι δύο πρώην ομάδες του πατέρα μου θα συναντηθούν στη Λευκωσία το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης. Ο ΑΠΟΕΛ απέστειλε αίτημα στην ΟΥΕΦΑ όπως το παιχνίδι να είναι αφιερωμένο στον πατέρα μου, κάτι το οποίο έκανε αποδεκτό η ΟΥΕΦΑ. Έτσι, σήμερα εγώ και ο αδελφός μου λάβαμε πρόσκληση από τον ΑΠΟΕΛ όπως είμαστε φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι με την Τότεναμ το ερχόμενο βράδυ της Τρίτης στην Κύπρο. Πόσο σπουδαίο είναι αυτό! Μάικ Μουρς».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Από το τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα

ΑΠΟΕΛ: Παίκτης της διαφοράς

Tο μικρό δείγμα που έχουμε από τον «Μέσι της Ιορδανίας» είναι θετικό και δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΕΛ