ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Θέλει να «πληγώσει» την πρώην ο Ποτέ

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο

Σάββας Λαζανιάς

Ο Μίκαελ Ποτέ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του αυριανού ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ. Ο επιθετικός των «γαλαζοκιτρίνων» θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την πρώην του ομάδα.

Ο Ποτέ είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας που δεν επηρεάζεται από τέτοιες καταστάσεις

Εκτός απροόπτου, ο Αφρικανός επιθετικός θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Γιώργου Δώνη καθώς διανύει μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Ο Ποτέ βρήκε δίχτυα στα τρία τελευταία παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη. Αύριο θα επιδιώξει να πετύχει το καρέ απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Δεν τίθεται κανένα θέμα να προφυλαχθεί από τον Γιώργο Δώνη και να μείνει στον πάγκο λόγω της ιδιαιτερότητας του αυριανού παιχνιδιού. Ο Ποτέ είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας που δεν επηρεάζεται από τέτοιες καταστάσεις. Ακόμα κι αν συναντήσει «εχθρικό κλίμα» στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια, κάτι που είναι αρκετά πιθανό να συμβεί, είναι κάτι το οποίο δεν θα επηρεάσει την απόδοση του επιθετικού του ΑΠΟΕΛ.

Ο επιθετικός από το Μπενίν προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να κάνει όσο πιο καλύτερα γίνεται τη δουλειά του, η οποία είναι να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό. Το ίδιο θα επιδιώξει και στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.gapgroup.com/six-payment-services

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.pepsis.com.cy

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση