ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Θα χάσει Τάμαρι το Γενάρη

Το κύπελλο Εθνών Ασίας αναμένεται να στερήσει τον παίκτη στις αρχές του 2019

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι μας έγινε γνωστός αρχικά από την φιλική αναμέτρηση της Κύπρου με την Ιορδανία στο φινάλε της περσινής σεζόν και ακολούθως από την έλευσή του στον ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές επένδυσαν στο ταλέντο του και στο γεγονός πως στα 21 του είχε ήδη 17 συμμετοχές με την Εθνική του.

Αυτή η παρουσία του όμως στην Ιορδανία αναμένεται να τον κρατήσει εκτός υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Γενάρη, αφού στις αρχές του 2019 θα διεξαχθεί το κύπελλο Εθνών Ασίας.

Οι Ιορδανοί έχουν προκριθεί στη διοργάνωση, που θα γίνει στα ΗΑΕ, για τρίτη σερί φορά και βρίσκονται σε όμιλο με την κάτοχο του τίτλου Αυστραλία, την Παλαιστίνη και τη Συρία. Στις 6,10 και 15 του μήνα θα γίνουν οι αγώνες του ομίλου και προκρίνονται στους 16 οι δυο πρώτες από τους έξι ομίλους και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Αυτές τις μέρες ο Τζαμάλ Αμπού Αμπέντ δουλεύει με τους παίκτες του για να τους προετοιμάσει ενόψει αυτού του μεγάλου ραντεβού και έδωσαν φιλικό με το Λίβανο, έχασαν 1-0, ενώ θα παίξουν και με το Ομάν.

Ήταν βασικός στον αγώνα με το Λίβανο και θα είναι και με το Ομάν. Με το Λίβανο τον έβαλε δεξιά ο προπονητής του, όπως τον βλέπουμε και στον ΑΠΟΕΛ, αλλά τώρα του άλλαξε θέση και θα παίξει «10αρι».

Δείτε το σχετικά γραφήματα:

Με Λίβανο:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Με Ομάν:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X