ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Τερμάτισε το συμβόλαιο του ο Τόμι Ορ»

Είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα..

Νέες εξελίξεις προέκυψαν στην υπόθεση του ΑΠΟΕΛ με τον Τόμι Ορ, καθώς ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως τερμάτισε το συμβόλαιο του, ενώ για την εν λόγω εξέλιξη κάνουν λόγο τα ξένες ιστοσελίδες.

Ο μεσοεπιθετικός είχε τεθεί εκτός πλάνων από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ωστόσο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύμα, το συμβόλαιο έχει τερματιστεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, και έτσι ο Ορ είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της PFA (Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών Αυστραλίας), Ντιντούλικα, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ορ: «Η νομική υπηρεσία της PFA έχει προσφέρει συμβουλές στον Τόμι τους τελευταίους δύο μήνες. Ο Tόμι  έχει τερματίσει τη σύμβασή του για δίκαιη αιτία, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA και τη μακρόχρονη νομολογία του διαιτητικού δικαστηρίου για τον αθλητισμό. Ο Tόμι είναι πλέον ελεύθερος  και επιτρέπεται να υπογράψει με ένα νέο σύλλογο».

Μάλιστα, ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό και τους παίκτες του AΠΟΕΛ. Να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ευχαριστώ την PFA για την υποστήριξή της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οποία ήταν ανεκτίμητη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X