ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Τα διλήμματα του κόουτς και το απαραίτητο πάθος

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα την Ομόνοια σε ένα ντέρμπι αιωνίων που όλοι μας ανυπομονούμε για να το ζήσουμε. Ο Γιώργος Δώνης θέλει σήμερα να πάρε την πρώτη του φετινή νίκη σε ντέρμπι και καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

Η χθεσινή προπόνηση δεν έβγαλε κάποιο απρόοπτο και έτσι ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που ο ίδιος έκρινε ότι μπορούν να τον βοηθήσουν

Η χθεσινή προπόνηση δεν έβγαλε κάποιο απρόοπτο και έτσι ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που ο ίδιος έκρινε ότι μπορούν να τον βοηθήσουν. Ασφαλώς και θεωρείται έκπληξη η μη συμπερίληψη του Τόμι Ορ και του Φακούντο Μπερτόλιο στην αποστολή μιας και αμφότεροι προπονούνταν κανονικά εδώ και μέρες. Ωστόσο τα παιχνίδια κρίνονται από τους παρόντες και ο Γιώργος Δώνης ήδη έχει σκεφτεί πως θα παρατάξει την ομάδα του στο σημερινό ντέρμπι. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έδωσε απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που τον απασχολούσαν τις τελευταίες μέρες και λογικά έχει κατασταλάξει σε πρόσωπα και σχηματισμό. Ωστόσο όλα αυτά σε ένα ντέρμπι αιωνίων πάντα έχουν λιγότερη από το συνηθισμένο σημασία. Σε ένα ντέρμπι όπως το σημερινό απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να έχει η κάθε ομάδα στο παιχνίδι της είναι το πάθος και ο 48χρονος τεχνικός πρέπει να παθιάσει τους ποδοσφαιριστές του. Σημαντική βοήθεια σε αυτό θα δώσει και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ που εξάντλησε τα 2200 εισιτήρια που του αναλογούσαν.

Κάποιες προβλέψεις για την εντεκάδα μπορούν να γίνουν ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά αφού ούτε μάγοι είμαστε ούτε να διαβάσουμε το μυαλό του Γιώργου Δώνη μπορούμε. Η λογική λέει ότι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πέρεθ με τετράδα μπροστά του τους Λάγο, Καρλάο, Ρουέδα και Βούρο. Στο κέντρο οι Μοράις και Βινίσιους δύσκολα μένουν έξω ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ζαχίντ. Στα φτερά της επίθεσης τις δύο θέσεις διεκδικούν οι Εφραίμ, Αλωνεύτης και Σαλάι ενώ ο Μίκαελ Ποτέ πιθανότατα να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Πάντως δεν αποκλείεται να δούμε και τον Εμπεσίλιο να παίρνει τελικά φανέλα βασικού.

Ο γρίφος της εντεκάδας θα λυθεί γύρω στις 6 το απόγευμα όταν ο ΑΠΟΕΛ θα ανακοινώνει τους έντεκα εκλεκτούς που θα κληθούν να πάρουν την νίκη.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.gapgroup.com/six-payment-services

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.pepsis.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση