ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα για τον επιθετικό

Ο Τσέποβιτς κρίθηκε ως η ιδανική επιλογή, ενώ εξακολουθεί να ενδιαφέρει ο Μπάλογκ

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην διαδικασία απόκτησης επιθετικού, ο οποίος θα έρθει για να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης των πρωταθλητών.

Όπως ξεκαθαρίστηκε από τους «γαλαζοκίτρινους» δεν πρόκειται να γίνει μεταγραφή για τους αγώνες με την Αστάνα καθώς δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια.

Έχει δυσκολίες η περίπτωση του Στεφάν Τσέποβιτς, ενώ στην Ιταλία λένε ότι η Παλέρμο συναίνεσε στον δανεισμό του Μπάλογκ στο ΑΠΟΕΛ

Οι προσπάθειες στοχεύουν στην απόκτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά στοιχεία από τους Ντελατόρε, Ρέζα, μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Η περίπτωση του 28χρονου Σέρβου Στεφάν Τσέποβιτς της Βίντι, κρίθηκε, από προπονητή και τα μέλη της επιτροπής προγραμματισμού, ως η ιδανική επιλογή αλλά είναι δύσκολη και περίπλοκη.

Η διοίκηση της Βίντι δεν δελεάστηκε από την πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων», ωστόσο οι επαφές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

Φαίνεται όμως ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρει και η περίπτωση του νεαρού Ούγγρου Μπάλογκ, για τον οποίο στην Ιταλία γράφουν ότι η ομάδα του η Παλέρμο συναίνεσε για δανεισμό του στον ΑΠΟΕΛ.

Η εκκρεμότητα με τη νέα προσθήκη αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα, δηλαδή στο τέλος της νέας εβδομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X