ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Τα αγωνιστικά νέα στους γαλαζοκίτρινους

O Μπαλταζάρ καλείται να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας και έπειτα να διορθώσει τις αγωνιστικές αδυναμίες που παρουσιάστηκαν..

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΑΠΟΕΛ. Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση, όλοι οι παίχτες ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα, εκτός από τους Κωνσταντίνου και Αντωνίου.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Λευκωσίας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης, και έτσι ο Μπρούνο Μπαλταζάρ καλείται να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας και έπειτα να διορθώσει τις αγωνιστικές αδυναμίες που παρουσιάστηκαν.

Ο ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί στις 16/9 με τον Ερμή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στον πρώτο επίσημο αγώνα. Υπενθυμίζουμε πως οι αγώνες των πρώτων δύο αγωνιστικών είχαν αναβληθεί.

Σημειώνουμε επίσης πως από τις προπονήσεις της ομάδας απουσιάζουν οι διεθνείς, ενώ την Παρασκευή (7/9) έχει διευθετηθεί φιλικός αγώνας με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: «Το πρόγραμμα αποκατάστασης τους ακολούθησαν και σήμερα οι Κωνσταντίνου και Αντωνίου. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X