ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: «Συμφωνούμε απόλυτα με την Ομόνοια, τα λάθη είναι ανθρώπινα»

Οι «γαλαζοκίτρινοι» εύχονται να περάσουν απαρατήρητοι οι διαιτητές στο αυριανό ντέρμπι

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ εύχεται με τη σειρά του να υπάρξει μια καλή διαιτησία στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια από τον Βασίλη Δημητρίου και τους βοηθούς του.

Η ανακοίνωση των «γαλαζοκιτρίνων» αναφέρει:

Αναφορικά με την ανακοίνωση της Ομόνοιας για τον ορισμό του διαιτητή στο αυριανό ντέρμπι επιθυμούμε να αναφέρουμε τα εξής:

• Συμφωνούμε απόλυτα με την Ομόνοια ότι όσα διαιτητικά λάθη έγιναν μέχρι στιγμής φέτος, εμπίπτουν στη σφαίρα του ανθρώπινου λάθους. Ακόμα και στις περιπτώσεις που ο ΑΠΟΕΛ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ποτέ δεν τα χαρακτήρισε ως σκόπιμα. Σε αντίθεση με άτομα που προέβησαν μέχρι και σε δηλώσεις περί εύνοιας. Άτομα με επιλεκτική μνήμη που το περιεχόμενο των δηλώσεων τους, τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Πόσο μάλλον όταν διαπιστώνεται στο πως αντιδρούν όταν αγωνίζονται με τον ΑΠΟΕΛ και πως αντιδρούν όταν αγωνίζονται με άλλες ομάδες.

• Είναι και δική μας ευχή αύριο να έχουμε μια καλή διαιτησία που δεν θα αξίζει αναφοράς, πέραν από την ισομερή αντιμετώπιση των δύο ομάδων.

• Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το αυριανό ντέρμπι αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία για να αποβληθεί η καχυποψία και η προκατάληψη, στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

• Όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου έτσι και αύριο ευχόμαστε να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ευκαιρία για δοκιμές

ΑΠΟΕΛ: Ευκαιρία για δοκιμές

Αρκετές αλλαγές αναμένονται απ' τον Ιταλό τεχνικό των «Γαλαζοκιτρίνων» στο σημερινό αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Αγία Νάπα
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ