ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Στα μεγάλα παιχνίδια δηλώνει παρών!

Στα μεγάλα παιχνίδια οι «Γαλαζοκίτρινοι» δείχνουν το καλό τους πρόσωπο

Εφραίμ Γεωργίου

Το αυριανό παιχνίδι στο Τσίρειο σαφώς και είναι καθοριστικό. Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς και ουσιαστικά όλοι μα όλοι αναγνωρίζουν την αξία του ντέρμπι. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν ένα και μοναδικό στόχο και αυτός είναι το διπλό στη Λεμεσό. Μάλιστα είναι σε τέτοια παιχνίδια που ο ΑΠΟΕΛ βγάζει πάντα το καλό του πρόσωπο.

Στη φετινή σεζόν η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρέθηκε αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο. Από την αρχή της χρονιάς ήταν το παιχνίδι με την Βιτορούλ. Στην πορεία ήταν το εμπόδιο της Σλάβια όπου και στα δυο ανταποκρίθηκε άψογα. Έπειτα βρέθηκε με τη πλάτη στο τοίχο όταν δέχθηκε την τεσσάρα απ’ τον Απόλλωνα. Η απάντηση ήταν το διπλό στη Λεμεσό. Μπορούμε να αναφέρουμε πολλές ακόμη στιγμές, όμως αυτό δεν είναι η ουσία.

Αντιθέτως η ουσία θα είναι στον αγωνιστικό χώρο. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν την τάση στα δύσκολα να ανταποκρίνονται άψογα και αύριο τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο Φαρίας κτυπά την πόρτα της ενδεκάδας, όπως όμως και ο πολύ καλός τα τελευταία παιχνίδια Τόμι Ορ. Μεγαλύτερο δίλλημα όμως είναι ο παρτενέρ του Καρλάο. Από τη μια ο Μερκής ξέρει καλά τι εστί το συγκεκριμένο ντέρμπι και έχει την εμπειρία για να αντεπεξέλθει στο παιχνίδι, όμως απ’ την άλλη ο Πολιάκοφ δίνει ηρεμία στην αμυντική γραμμή. Η ουσία όμως για τον ΑΠΟΕΛ είναι όποιοι και αν αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουν το διπλό στη Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X