ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ: Σε Λονδίνο, Θεσσαλονίκη και Κύπρο

Το σωματείο των «γαλαζοκιτρίνων» εκπροσωπήθηκε στους Ημιμαραθώνιος του Λονδίνου και της Θεσσαλονίκης και σε τοπικούς αγώνες

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πλούσια ήταν η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ και το περασμένο σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου.

Η αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα των «γαλαζοκιτρίνων»:

Πλούσια ήταν η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ και το περασμένο σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου. Το Σωματείο μας εκπροσωπήθηκε στους Ημιμαραθώνιος του Λονδίνου και της Θεσσαλονίκης και σε τοπικούς αγώνες.

Ημιμαραθώνιος «Royal Parks» Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ο Θεόδωρος Χρυσοστόμου, ο οποίος ζει μόνιμα στο Λονδίνο φόρεσε τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο «Royal Parks». Ο συγκεκριμένος αγώνας, περνά απ’ όλα τα ιστορικά πάρκα της Βρετανικής πρωτεύουσας (Hyde Park, St. James Park, Kensington Gardens κ.α) και θεωρείται από τις καλύτερες διαδρομές της πόλης. Ο αθλητής μας, έκανε εξαιρετικό αγώνα και τερμάτισε με ατομική επίδοση.

Ημιμαραθώνιος - Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ο Χρίστος Κούλας εκπροσώπησε το Τμήμα Δρομέων στο νυχτερινό Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του αγώνα, έσφιξε τα δόντια και τερμάτισε κανονικά.

Στην μικρότερη απόσταση των 5χλμ., συμμετείχαν η Μαρία Παναγιώτου και ο Αντώνιος Χατζησάββας.

Παγκόσμια μέρα καρδιάς – Λευκωσία
Την Κυριακή διεξήχθη στη Λευκωσία νυχτερινός αγώνας, ο οποίος διέσχιζε όλο το μήκος του γραμμικού πάρκου Πεδιαίου ποταμού.

Ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε στις διαδρομές των 5 και 10 χλμ., με τον πρωταθλητή μας Στέλιο Τσιάρτα να τερματίζει στην 1η θέση στην μικρότερη απόσταση.

«Τα Κυριακίδεια» – Στατός, Άγιος Φώτιος, Πάφος
Οι δρομείς του ΑΠΟΕΛ έτρεξαν και φέτος στον αγώνα που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Κύπριου μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη.

Η διαδρομή ήταν απόστασης 14χλμ., ανωμάλου δρόμου και είχε εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Στατός-Άγιος Φώτιος στην επαρχία Πάφου.

Ο νεαρός αθλητής του τμήματος Ιωάννης Παπαευτυχίου τερμάτισε στη 2η θέση της γενικής κατάταξης στη διαδρομή των 2 χιλιομέτρων.

Επόμενοι αγώνες:
Την ερχόμενη Κυριακή 21 Οκτωβρίου το Τμήμα Δρομέων θα λάβει μέρος στο Διεθνή Μαραθώνιο του Άμστερνταμ, στον αγώνα τριάθλου «Ocean Lava» απόστασης «Half Iron-Man» στη Ρόδο και στους αγώνες «Run as One» στη Λευκωσία και «Τα Λεμέσια» στη Λεμεσό.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X