ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Σκληρό «πόκερ» με Πέδρο Κόντε

Η νεότερη εξέλιξη όπως την μεταφέρουν από την Ελλάδα

Η περίπτωση του Πέδρο Κόντε έχει πολλά επεισόδια ακόμα, κάθως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και απ' ότι φαίνεται παίζονται πολλά παζάρια για τον Ισπανό.

H εφημερίδα Sportime, στην σημερινή της έκδοση, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον μεταγραφικό στόχο του ΑΠΟΕΛ τονίζοντας χαρακτηριστικά: 

Παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίσσεται εδώ και λίγες ημέρες γύρω από την υπόθεση Κόντε. Η στήλη «Κακίες» στην έντυπη έκδοση του Sportime, έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης, πιεσμένος από τις εξελίξεις, να προσπαθεί ν’ αποκομίσει το δυνατό μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από τον παίκτη, δίνοντας μάχη με τον χρόνο.

Παρά το γεγονός ότι ο «Χριστομπίλ» έλεγε στους Κύπριους δημοσιογράφους που τον πολιορκούσαν πως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη, ο μάνατζερ του Κόντε, Πέδρο Μπράβο, δήλωνε ουσιαστικά άγνοια -τουλάχιστον για τις επαφές με την Σαουδαραβική Αλ Νασρ- υποστηρίζοντας πως η συνεργασία του με τον Κόντε, λήγει στα μέσα του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Όλα αυτά, διότι πολύ απλά, ο Χριστοβασίλης, «παίζει μπάλα» με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος έχει δώσει mandate σε 6 διαφορετικούς ατζέντηδες για να του φέρουν την καλύτερη δυνατή πρόταση απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Ωστόσο, εκεί είναι που οι δυο άνδρες… μαρκάρονται και το παιχνίδι μεταλλάσσεται σε διελκυστίνδα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X