ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Ποδοσφαιριστές που διψούν για μπάλα

Ο Βούρος και ο Σαλάι είναι ποδοσφαιριστές που διψούν για μπάλα και για διακρίσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ χθες έκανε μεταγραφικό ντεμαράζ αφού ανακοίνωσε δύο ποδοσφαιριστές. Ο Πραξιτέλης Βούρος και ο Ρόλαντ Σαλάι είναι από χθες ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών για τα επόμενα τρία και τέσσερα χρόνια αντίστοιχα. Αν σε αυτούς τους δύο μπορούμε να βρούμε ένα κοινό στοιχείο αυτό είναι η δίψα τους για μπάλα.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές έρχονται στον ΑΠΟΕΛ σε μια ηλικία εξαιρετικά κρίσιμη για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές έρχονται στον ΑΠΟΕΛ σε μια ηλικία εξαιρετικά κρίσιμη για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Τόσο ο Σαλάι όσο και ο Βούρος βρίσκονται σε μια φάση της καριέρας τους που αναζητούν την εκτόξευση και οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν όλα τα φόντα να τους την δώσουν. Ο ΑΠΟΕΛ αγωνιζόμενος σε ένα όμιλο με Ρεάλ, Ντόρμουντ και Τότεναμ δίνει την ευκαιρία σε τέτοιους ποδοσφαιριστές να στρέψουν τα βλέμματα κορυφαίων σκάουτερς προς τα πάνω τους. Πέραν από την προσωπική τους ανέλιξη οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές είναι γεμάτοι με φιλοδοξίες και δίψα για διάκριση, και αυτά μπορεί να τους τα δώσει ο ΑΠΟΕΛ.

Επίσης οι πρωταθλητές μας δίνουν ευκαιρία σε τέτοιους ποδοσφαιριστές να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Όσο ασήμαντο και αν φαίνεται ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει βιώσει ποτέ την πίεση του πρωταθλητισμού δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Στον ΑΠΟΕΛ οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε πρωτόγνωρες γι’ αυτούς καταστάσεις και αν το καταφέρουν με επιτυχία τότε θα έχουν κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός για την καριέρα τους.

Το πόσο πολύ διψούν ποδοσφαιριστές σαν και αυτούς να αγωνιστούν σε ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ φανερώνεται μέσα από τις δηλώσεις του Σαλάι. Ένας 20χρονος που έγινε ήδη διεθνής δήλωνε τις προηγούμενες μέρες ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου απέναντι στους κορυφαίους. Μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έβαλε πιέσεις στην ομάδα του προκειμένου τελικά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το ρίσκο να φέρει αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές στην ομάδα και πλέον οι υπεύθυνοι θέλουν να δικαιωθούν. Η δικαίωση θα έρθει μέσα από την αγωνιστική παρουσία τους και ίσως με μια μεταγενέστερη πώληση τους με αρκετά καλά λεφτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση