ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Πλέον μονόδρομος το δύο στα δύο

Μετά και την ισοπαλία στο Τσίρειο δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες στον ΑΠΟΕΛ.

Ανδρέας Παφίτης

Ο απόηχος από τα όσα θλιβερά έγιναν την Δευτέρα το βράδυ στο Τσίρειο σιγά σιγά σβήνει και τα πάντα επιστρέφουν στους κανονικούς τους ρυθμούς. Στον Αρχάγγελο ήδη άρχισαν να προετοιμάζονται από χθες για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Επιλογές που αποδεδειγμένα δεν λειτουργούν πρέπει να αφεθούν στην άκρη και να εφαρμοστεί ένας πιο ορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης

Οι «γαλαζοκίτρινοι» την Δευτέρα πέταξαν άλλους δύο βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος σε ένα αγώνα που θα έπρεπε να είχαν κερδίσει και πλέον η κατάκτηση της κορυφής δεν βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά τους πόδια. Η τεχνική ηγεσία πρέπει να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι και να ελαχιστοποιήσει τα λάθη της για να επιστρέψει η ομάδα και πάλι πίσω στις νίκες. Επιλογές που αποδεδειγμένα δεν λειτουργούν πρέπει να αφεθούν στην άκρη και να εφαρμοστεί ένας πιο ορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης. Μετά και το αποτέλεσμα στο Τσίρειο το δύο στα δύο απέναντι σε Σαλαμίνα και Ανόρθωση είναι μονόδρομος αλλιώς ο ΑΠΟΕΛ κινδυνεύει να μείνει πολύ πίσω στην μάχη του τίτλου.

Όπως αναφέραμε πιο πάνω τα δύο παιχνίδια που χρωστάει ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι πλέον αρκετά για να το επαναφέρουν στην κορυφή ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα τα κερδίσει αυτά αφού είναι απέναντι σε ΑΕΛ και Απόλλων. Συνεπώς είναι αναγκασμένος από εδώ και πέρα να κάνει μόνο νίκες κάνοντας αρχή από τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα το Σάββατο. Ακόμη πιο σημαντικός θα είναι ο τελευταίος αγώνας των «γαλαζοκιτρίνων» για φέτος απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αν πάρουν σε εκείνο τον αγώνα την νίκη οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη τότε θα μειώσουν την απόσταση από μια ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Καταληκτικά ο ΑΠΟΕΛ θέλει να επιστρέψει στις νίκες άμεσα και να πάρει και τους 6 διαθέσιμους βαθμούς στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια. Στα θετικά για τον Γιώργο Δώνη συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Εφραίμ μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και όλοι θα εύχονται να μην ταλαιπωρηθεί ξανά από κάποιο πρόβλημα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Με φάρο την προϊστορία

ΑΠΟΕΛ: Με φάρο την προϊστορία

Η πρόσφατη προϊστορία των αγώνων με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα είναι συντριπτικά με το μέρος των «γαλαζοκιτρίνων» ...
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ