ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Πήρε... φόρα για το έκτο!

Το σημερινό ντέρμπι είχε πολλά κέρδη για τον ΑΠΟΕΛ

Εφραίμ Γεωργίου

Μια τεσσάρα στο ντέρμπι αιωνίων ποτέ δεν δίνει τρεις βαθμούς. Είναι ένα αποτέλεσμα που σίγουρα φέρνει πολλά κέρδη. Σίγουρα ο πρώτος στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί και αυτούς εννοείται πως του κρατά ο ΑΠΟΕΛ, όμως τα κέρδη απόψε δεν ήταν μόνο αυτά.

Αγωνιστικά πρέπει να σημειώσουμε τα θετικά στοιχεία και φυσικά τα κέρδη του ΑΠΟΕΛ. Ο Ρομπέρτο Λάγο ήταν εξαιρετικός. Σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα, έδωσε δυο ασίστ και γενικότερα μας θύμισε το γιατί όταν ο Λάγο είναι στα καλά του αποτελεί την πρώτη και βασική επιλογή στο αριστερό άκρο. Μάλιστα η ασίστ στο δεύτερο τέρμα ήταν το κλειδί στη σημερινή νίκη. Σταμάτησε τον Χριστοφή που έφευγε σε τετ α τετ και βγήκε αυτός μπροστά και έδωσε στον Εμπεσίλιο για τέρμα.

Έπειτα ο Νσούε επιθετικά βοήθησε στο μέγιστο βαθμό. Ένα τέρμα και μια ασίστ και όλα αυτά απ’ το δεξί μπακ. Μάλιστα και αμυντικά ήταν θετικός. Ο δε Εμπεσίλιο μετά από καιρό δείχνει να βρίσκει τα πόδια του. Ένας παίκτης κλειδί για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε πως ο Σάλαϊ είχε ίσως το πιο ώριμο του παιχνίδι. Αν δεν σημειώσουμε και την θετική για ακόμη μια φορά εμφάνιση του Πέρεθ, τότε θα τον αδικούσαμε.

Έτσι αγωνιστικά ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πολλά. Από παίκτες, σε ψυχολογία (και πρέπει να το τονίσουμε αυτό), ενώ ήρθαν και χαμόγελα στον κόσμο. Σαφώς δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν το τέλειο παιχνίδι. Σε κάποιες φάσεις κινδύνεψε ο ΑΠΟΕΛ και χάθηκε το καθαρό μυαλό, όμως εκεί ο Μπαλταζάρ με τις οδηγίες του κράτησε τους παίκτες στο παιχνίδι, και δεν παρασύρθηκαν απ’ το άγχος της νίκης.

Σίγουρα ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πολλά από αυτό το ντέρμπι. Το κυριότερο είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή απ’ τη νίκη και ήρθε. Από εκεί και πέρα όμως τα κέρδη είναι πολλά περισσότερα και τα σημειώσαμε πιο πάνω. Γι’ αυτό και η σημερινή νίκη του ΑΠΟΕΛ με τον τρόπο που ήρθε ήταν πέρα για πέρα σημαντική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τους ταιριάζει

Τους ταιριάζει

Το 3-5-2 αναδεικνύει τις επιθετικές αρετές των Καζού και Νσούε χωρίς να υπάρχουν αμυντικά κενά
 |  HOT SPOT