ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Περί...παραπομπής του Δώνη

Είναι βέβαια η παραπομπή του Δώνη στον Αθλητικό Δικαστή

Το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Πάφο είχε έντονο τρίτο ημίχρονο. Τα όσα ακολούθησαν με το τελικό σφύριγμα αλλά και τις δηλώσεις των δυο προπονητών προκάλεσαν αίσθηση σε όλους. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό χθες ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης θα παραπεμφθεί στον αθλητικό δικαστή.

Στον ΑΠΟΕΛ θεωρούν την συγκεκριμένη εξέλιξη ως αυτονόητη, καθώς αυτό προβλέπουν οι κανονισμοί. Να ξεκαθαρίσουμε όμως, ότι ο Γιώργος Δώνης τελικά παραπέμπεται για τις δηλώσεις του στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Έτσι η ποινή η οποία θα επιβληθεί στον Γιώργο Δώνη θα έχει να κάνει με τις δηλώσεις και όχι για προκλήσεις προς τον πάγκο και την κερκίδα της Πάφου, όπως υποστηρίζουν πως έγινε από πλευράς της Πάφου. 

Ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης θα μελετήσει το θέμα των δηλώσεων και στην επόμενη συνεδρίαση αναμένεται να αποφασίσει για την ποινή – τιμωρία του Γιώργου Δώνη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ευκαιρία για δοκιμές

ΑΠΟΕΛ: Ευκαιρία για δοκιμές

Αρκετές αλλαγές αναμένονται απ' τον Ιταλό τεχνικό των «Γαλαζοκιτρίνων» στο σημερινό αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Αγία Νάπα
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ