ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Παίρνει αριστερό μπακ η Σάντος

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Σάββας Λαζανιάς

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία, τα οποία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή της Σάντος, Wanderson de Jesus Martins, πιο γνωστό ως Caju.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας νωρίτερα στο περιθώριο της δημοσιογραφικής διάσκεψης της Cablenet, δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τον ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Σάντος. Ο Caju δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σάντος μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας globoesporte.globo.com, οι ιθύνοντες της Σάντος έχουν συμφωνήσει με τον αριστερό ακραίο αμυντικό της Σεάρα, Romário, τον οποίο θα αποκτήσουν τον Ιανουάριο. Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Caju, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Romário.

Τώρα, εάν η μεταγραφή του Romário συνδέεται με τον φερόμενο δανεισμό του Caju στον ΑΠΟΕΛ είναι κάτι το οποίο θα μάθουμε μέσα στις επόμενες βδομάδες.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.gapgroup.com/six-payment-services

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.pepsis.com.cy

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X