ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Ορ στην Αυστραλία υπό προϋποθέσεις...

Ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του βραχύσωμου εξτρέμ

Βερόνικα Χαραλάμπους

Μπορεί όλα να περιστρέφονται γύρω από το θέμα των επενδυτών, ωστόσο υπάρχει ανοικτή και η εκκρεμότητα με τον Τόμι Ορ. 16 είναι οι ξένοι/κοινοτικοί στην ομάδα των γαλαζοκιτρίνων, 15 το επιτρεπόμενο όριο για να μπορέσουν να δηλωθούν στην ομάδα.

Η περίπτωση του Τόμι Ορ παραμένει και συνεχίζει να απασχολεί τον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί το πλουσιοπάροχο συμβολαίο του Αυστραλού εξτρέμ που διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Για την ώρα, έχουμε ήδη ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από τη χώρα του και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας news.com.au, από την ομάδα Central Coast Mariners.

Ακόμη υπενθυμίζουμε ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Αυστραλία κλείνει στις 15 Οκτωβρίου, όμως η ενδιαφερόμενη ομάδα έχει διαμηνύσει στον Τόμι Ορ, ότι εάν δεν μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, τότε η μεταγραφή δεν μπορεί να προχωρήσει.

Φυσικά, αυτό δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση οικονομικά στον ΑΠΟΕΛ, αφού εάν δεν τα βρει με Ορ για να αποχωρήσει αναίμακτα ή να φύγει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, τότε θα κληθεί να πληρώσει μεγάλα ποσά σε αποζημιώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X