ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Ο Καρλάο και το μισό εκατομμύριο στην Τορίνο

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η συμφωνία δανεισμού του κεντρικού αμυντικού εμπεριέχει και οψιόν αγοράς ύψους 500.000

Την περίπτωση του Καρλάο και την πιθανότητα να εισπράξει χρήματα η Τορίνο από μια πιθανή μεταγραφή του στο ΑΠΟΕΛ σημειώνουν δημοσιεύματα στην Ιταλία. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «Γαλαζοκίτρινους», και όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Toro.it, η συμφωνία εμπεριέχει και οψιόν αγοράς ύψους 500.000.

Μάλιστα στο δημοσίευμα τους οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Καρλάο ήδη έχει ξεπεράσει κατά πολύ των αριθμό των εμφανίσεων που είχε σημειώσει στην Τορίνο (μόλις τέσσερις). Για την ώρα στη φετινή σεζόν ο Καρλάο μετρά 1298 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό όμως που φαίνεται πως αγνοούν είναι την εικόνα του Καρλάο, ο οποίος για την ώρα δεν θυμίζει τον παλιό «βράχο» στο κέντρο της άμυνας, αλλά και το γεγονός πως το μισό εκατομμύριο είναι ένα τεράστιο ποσό.

Σαφώς και υπάρχουν αρκετοί μήνες ακόμη μέχρι και το τέλος της συμφωνίας των δυο πλευρών, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα δαπανήσουν ένα τέτοιο ποσό για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό. Είναι όμως κάτι που θα δούμε στην πορεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X