ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: «Ντόπες» στον κόσμο από τον Πρόδρομο

Το μήνυμα του Πρόδρομου Πετρίδη είχε ως αποδέκτες και τους οργανωμένους

Σάββας Λαζανιάς

Αργά χθες το βράδυ, μετά και την οκτάρα επί της Δόξας στο Μακάρειο, ο πρόεδρος της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει και των συνεχόμενων ντέρμπι που ακολουθούν.

Το μήνυμα του ισχυρού άντρα των «γαλαζοκιτρίνων» είχε ως αποδέκτες όλους τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, συμπεριλαμβανομένων και των οργανωμένων, οι οποίοι όπως είναι γνωστό αποφάσισαν να απέχουν από όλα τα παιχνίδια λόγω του μέτρου της ΚΟΠ για την προπώληση των εισιτηρίων στα ντέρμπι.

«Τώρα είναι η ώρα του κόσμου. Όλου του κόσμου, μηδενός εξαιρουμένου. Τίποτα πάνω από την ομάδα, κανένας συμβιβασμός, καμιά δικαιολογία», τόνισε με νόημα στην ανάρτηση του ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων».

Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετρώντας πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα με συντελεστή τερμάτων 22-3. Ο ΑΠΟΕΛ πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα τέσσερα κρίσιμα ντέρμπι που ακολουθούν. Αν μπει και ο κόσμος στην εξίσωση τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη ευνοϊκά για τους «γαλαζοκίτρινους».

Η δυναμική παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ μπορεί να δώσει μια επιπλέον ώθηση στην ομάδα του Γιώργου Δώνη σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, τα οποία θεωρούνται ύψιστης βαθμολογικής σημασίας. Ο κόσμος μπορεί παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X