ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Να κλείσει η κακή παρένθεση

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ τον Άρη και θέλει να πάρει την νίκη και να αποδείξει ότι η εμφάνιση απέναντι στην Ανόρθωση ήταν μια κακή παρένθεση.

Ανδρέας Παφίτης

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ τον Άρη και θέλει να πάρει την νίκη και να αποδείξει ότι η εμφάνιση απέναντι στην Ανόρθωση ήταν μια κακή παρένθεση. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται ότι θα ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του καθώς ακολουθεί και ο αγώνας απέναντι στην Τότεναμ.

Απέναντι στον Άρη οι πρωταθλητές καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν ότι εμφανίσεις όπως αυτή της Δευτέρας δεν θα επαναληφθούν

Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν μόλις δύο μέρες μπροστά τους για να προετοιμαστούν για το παιχνίδι απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ο Γιώργος Δώνης δούλεψε πέραν από το τακτικό κομμάτι και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Είναι αλήθεια ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι της Δευτέρας ήταν στην προσαρμογή του από την Ευρώπη στα Κυπριακά δεδομένα και αυτό ήταν που τον οδήγησε εν μέρει και στην κακή εμφάνιση. Απέναντι στον Άρη οι πρωταθλητές καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν ότι εμφανίσεις όπως αυτή της Δευτέρας δεν θα επαναληφθούν.

Ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα έχοντας ως σκοπό αφενός να βελτιώσει την εμφάνιση της ομάδας και αφετέρου να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Σε αυτά τα πλαίσια θα δούμε τον Μπόι Βάτερμαν να αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια. Όσο αφορά την άμυνα δεν αποκλείεται ο ΑΠΟΕΛ να ξεκινήσει με τριάδα στα μπακ που να αποτελείται από τους Καρλάο, Ρουέδα και Μερκή. Μπροστά τους θα αγωνίζεται ο Μοράις με τον Φαρίας ως παρτενέρ του. Στο αριστερό φτερό ο Ζαχίντ ίσως πάρει και πάλι φανέλα βασικού ενώ δεξιά ο Αντωνίου φλερτάρει με την είσοδό του στην εντεκάδα. Στην επίθεση κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει ο Ίγκο Ντε Καμάργκο και θα αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον Ποτέ. Την άλλη θέση στην εντεκάδα διεκδικεί ο Βινίσους μαζί με τον Σόουζα.

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ θα βρεθούν και αρκετοί φίλοι της ομάδας που παρά το απαγορευτικό της ημέρας θα πάνε στο Τσίρειο στάδιο για να τους στηρίξουν. Το ζητούμενο είναι πρώτα η νίκη και το ιδανικό θα ήταν να συνδυαστεί και με μια καλή εμφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Από το τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα

ΑΠΟΕΛ: Παίκτης της διαφοράς

Tο μικρό δείγμα που έχουμε από τον «Μέσι της Ιορδανίας» είναι θετικό και δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΕΛ