ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Να βαδίσει στο δρόμο που χάραξε...

Πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ανόρθωση και ΑΕΛ

Γιάννης Κουδουνάς

Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι γίνεται όλο και καλύτερη κι αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Ιταλό «αρχιτέκτονα» των «γαλαζοκιτρίνων», χάρις τον οποίο οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του αποδίδουν σχεδόν στο 100% των δυνατοτήτων τους.

Αρχικά το σύστημα 3-5-2 έχει μεταμορφώσει το ΑΠΟΕΛ, ενώ είναι ταιριαστό με τα χαρακτηριστικά πολλών ποδοσφαιριστών του, όπως οι Νατέλ, Ντε Βινσέντι αλλά και Τάμαρι. Ο Ιορδανός άσος βρίσκεται με την αποστολή της χώρας του για το Asian Cup και όπως αποδείχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι των «γαλαζοκιτρίνων» με τη Δόξα, ο Ζαχίντ είναι ικανός να αντικαταστήσει, όσο γίνεται δηλαδή, τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής.

Παρόλο που η άμυνα «έσφιξε», κρατώντας αρκετές φορές το μηδέν, αλλά και δεχόμενη λιγότερες φάσεις, είναι υπαρκτό ακόμη το επιθετικό πρόβλημα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τάμαρι «έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά», είτε με κάποιο γκολ ή ασίστ, αλλά η απουσία κάποιου επιθετικού κλάσης, είναι αυτό που υπολείπεται από το ρόστερ της ομάδας. Σύντομα αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις επί του θέματος.

Πλέον ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχικά με Ανόρθωση και στη συνέχεια με ΑΕΛ που σίγουρα θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ είναι επίσης μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε το αγωνιστικό πρόσωπο του ΑΠΟΕΛ σε ντέρμπι χωρίς τον Αλ Τάμαρι.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι με της Κυριακής που θα κρίνει πράγματα στην μάχη του τίτλου
 |  ΑΠΟΕΛ
X