ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Μονόδρομος το ντέρμπι...

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται όλοι στον «Αρχάγγελο». Ο Δώνης μαζί με τους ποδοσφαιριστές του προετοιμάζονται για το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, και φυσικά αναφερόμαστε στη νίκη.

Ο Γιώργος Δώνης έχει πλέον στην διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ακόμη και ο Εφραίμ δεν φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί στην αποστολή του ντέρμπι. Έτσι με γεμάτη φαρέτρα οι «Γαλαζοκίτρινοι» ετοιμάζονται για το αιώνιο και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί νικών κόντρα στην Ομόνοια και να φθάσουν την 8η συνεχόμενη.

Τα ερωτηματικά πάντως είναι αρκετά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει τον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Δώνης. Το 4-5-1 και το 3-5-2 συγκεντρώνουν ίσες πιθανότητες και το κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Ταυτόχρονα ερωτηματικό υπάρχει και στα πρόσωπα με λίγες θέσεις να είναι μέχρι στιγμής κλειδωμένες και αυτές αφορούν τους παίκτες που όπως πάντα βρίσκονται στην ενδεκάδα (Μοράις, Καρλάο, Πέρεθ μετά τον τραυματισμό του Βάτερμαν).

Το σύστημα αλλά και τα πρόσωπα είναι καθαρά θέμα του Γιώργου Δώνη. Ο Ελλαδίτης μέσα από τις προπονήσεις αλλά και μελετώντας τον αντίπαλο θα κάνει τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα όμως ο στόχος δεν αλλάζει. Όποιο σύστημα και αν επιλέξει ο Δώνης αλλά και όποιοι και να βρεθούν στην ενδεκάδα έχουν ένα και μοναδικό στόχο. Νίκη και μόνο νίκη.

Μάλιστα η νίκη είναι μονόδρομος για πολλούς και διάφορους λόγους. Από τη μια είναι θέμα ψυχολογίας η νίκη στο αιώνιο ντέρμπι, ενώ από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ έχει χάσει 10 βαθμούς μέχρι στιγμής και το περιθώριο για νέες απώλειες στενεύει. Το πάθος, η θέληση και η συγκέντρωση είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τους «Γαλαζοκίτρινους» στους τρεις βαθμούς και όλοι στον «Αρχάγγελο» δηλώνουν έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.gapgroup.com/six-payment-services

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.pepsis.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση