ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Μήνυμα απλά... αρχηγικό

Πιο αρχηγικό δεν θα μπορούσε να ήταν το μήνυμα του Νεκτάριου Αλεξάνδρου για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σλάβια Πράγας.

Πιο αρχηγικό δεν θα μπορούσε να ήταν το μήνυμα του Νεκτάριου Αλεξάνδρου για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σλάβια Πράγας. Ο αρχηγός των «γαλαζοκιτρίνων» έκανε μια πολύ σημαντική τοποθέτηση χθες το βράδι που ήταν γεμάτη ουσία και που βγήκε από την ανάγκη του να συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μπορούσε να πετύχει αυτό το πράγμα την δεδομένη στιγμή. Μόνο ένας πραγματικός αρχηγός του ΑΠΟΕΛ μπορούσε να συσπειρώσει και να προσηλώσει όλο τον κόσμο της ομάδας αλλά και τους ποδοσφαιριστές στο πως θα επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος των πρωταθλητών. Μέσα σε μόνο λίγες λέξεις κατάφερε να αποτυπώσει τον στόχο και να εξηγήσει πως μπορεί αυτός να επιτευχθεί.

Όντας ένας ποδοσφαιριστής που μεγάλωσε στην «γαλαζοκίτρινη» οικογένεια και που έχει τον ΑΠΟΕΛισμό μέσα του γνωρίζει ακριβώς την ιδιοσυγκρασία των οπαδών. Γνωρίζει ακριβώς το πώς λειτουργεί αυτή η ομάδα και πως μπορεί να μεγαλουργήσει όταν υπάρχει ενότητα. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το κάλεσμα του Νεκτάριου στους φίλους του ΑΠΟΕΛ για να γεμίσουν το γήπεδο όπως και τυχαίο δεν ήταν το κάλεσμα σε ενότητα. Ο αρχηγός των πρωταθλητών έζησε τις καλύτερες αλλά και κάποιες από τις χειρότερες στιγμές της ομάδας και γνωρίζει πόσο σημαντικά είναι αυτά τα στοιχεία. Τις καλύτερες τις έζησε σε γήπεδα γεμάτα, με οπαδούς που έχουν θέληση, πίστη και τσαμπουκά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και στο μήνυμά του. Είναι γι’ αυτό που εξέφρασε και τη σιγουριά του ότι αν αυτά συνυπάρξουν τότε παίκτες και κόσμος θα καταφέρουν και πάλι τον στόχο τους.

Βέβαια γνωρίζει επίσης καλύτερα απ’ όλους ότι πρώτα μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και μετά ο κόσμος. Είναι γι’ αυτό που υποσχέθηκε πάθος, αυτοπεποίθηση και την μέγιστη δυνατή προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι ότι αν ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να πείσει τους συμπαίκτες του προκειμένου να τα βγάλουν αυτά στο γήπεδο αυτός είναι ο Νεκτάριος. Έτσι λοιπόν ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να βάλει τον κόσμο της ομάδας για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης, χωρίς να παραγνωρίσει την ιστορία της ομάδας και έχοντας πλήρη αντίληψη του τι έχει πετύχει αυτή μέχρι στιγμής.

Συνεπώς οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν αντίστροφα για ακόμη μια μεγάλη πρόκληση στην ιστορία τους, ο πρώτος στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τον πετύχει, είναι στο DNA του εξάλλου, όπως είπε και ο αρχηγός του, και όταν τον πετύχει τότε θα τραβήξει ξανά προς την δόξα. Από το στόμα του αρχηγού λοιπόν και στου ΑΠΟΕΛίστα το αυτί.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X