ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Μια πρώτη ανάγνωση των «νέων»

Νωρίς για ολοκληρωμένα συμπεράσματα

Εφραίμ Γεωργίου

Στο σημερινό φιλικό του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έδωσε 90λεπτα στα δυο τελευταία αποκτήματα των «Γαλαζοκιτρίνων». Ο Κατσίνι και ο Μπάλογκ αγωνίστηκαν σε όλο το φιλικό και αν και πολύ νωρίς για να κριθούν κάποια στοιχεία βγήκαν προς τα έξω.

Ο Μπάλογκ παρά το ύψος του έχει καλή τεχνική κατάρτιση και αγωνιζόταν ως αριστερό εξτρέμ. Καλός χειριστείς της μπάλας και ταλαιπώρησε αρκετά τους αντίπαλους αμυντικούς. Πολλές φορές πέρασε από δυο και τρεις ποδοσφαιριστές. Βέβαια αυτό που χρειάζεται είναι να βρει τη χημεία με τους συμπαίκτες του. Οι αυτοματισμοί και η συνεργασία «με κλειστά τα μάτια» όπως συνηθίζεται να λέμε. Γενικότερα όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό έρχεται απ’ την τριβή και την προπόνηση και σίγουρα ο νεαρός Ούγγρος χρειάζεται χρόνο.

Απ’ την άλλη ο Κατσίνι αγωνίζεται σε μια θέση που χρειάζεται φουλ συγκέντρωση. Έχει τεράστια σημασία για ένα αμυντικό χαφ να διαβάζει το παιχνίδι και να μπορεί να παρέμβει σωστά. Αρκετές φορές το είδαμε αυτό, όμως κάποιες άλλες ο νεαρός πιάστηκε αδιάβαστος. Βέβαια δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως οι προπονήσεις που έχει στα πόδια του είναι ελάχιστες και σαφώς και χρειάζεται χρόνο. Έδειξε κάποια θετικά στοιχεία, μιας και είχε αίσθηση του χώρου και καθάρισε αρκετές φάσεις. Είχε μια μεστή εμφάνιση υπό τις περιστάσεις.

Σίγουρα είναι νωρίς για αξιολόγηση των τελευταίων αποκτημάτων. Θα ήταν άδικο και τουλάχιστον ανούσιο να κρίνουμε τους δυο από ένα φιλικό παιχνίδι, όμως κάποια πρώτα στοιχεία τα είδαμε και αυτά μεταφέρουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X