ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Μεταγραφών συνέχεια...

Τους επόμενους στόχους έχει κλειδώσει ο ΑΠΟΕΛ

Εφραίμ Γεωργίου

Εδώ και μέρες ο ΑΠΟΕΛ κινείται σε ρυθμούς προγραμματισμού, μιας και ψάχνει την ποιοτική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη οι «Γαλαζοκίτρινοι» προχώρησαν σε τρεις μεταγραφές (Καζού, Ταβάρες, Νατέλ) και αναμένεται πως στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και άλλες.

Στην πρώτη φάση του προγραμματισμού, δηλαδή αυτή που διανύουμε τώρα και η οποία είναι μέχρι να ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα, αναμένεται πως θα υπάρξουν ακόμα 2-3 κινήσεις. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και ακόμη ένα ακραίο επιθετικό. Και για τις δυο θέσεις έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια ονόματα, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ο προγραμματισμός των «Γαλαζοκιτρίνων» χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Στόχος του Μπαλταζάρ να πάρει άριστα και στις τρεις

Αφού ξεκινήσει η προετοιμασία, τότε ο προγραμματισμός των «Γαλαζοκιτρίνων» θα μπει σε δεύτερη φάση. Σε αυτήν ο Μπαλταζάρ και οι συνεργάτες του θα προχωρήσουν στην βολιδοσκόπηση ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να προσθέσουν συγκεκριμένα στοιχεία. Ίσως δούμε ένα δεύτερο κεντρικό αμυντικό (κάτι που ουσιαστικά θα σημαίνει αποδέσμευση του Ρουέδα), ίσως κάποιο ποδοσφαιριστή στη θέση του Φαρίας.

Τελευταία φάση του προγραμματισμού θα έρθει τον Αύγουστο και όταν λίγο πολύ ξεκαθαρίσει και η Ευρωπαϊκή πορεία. Εκεί θα μπουν οι τελευταίες πινελιές βάθους στο ρόστερ, με στόχο η ομάδα να μπορεί να αντεπεξέλθει στις διπλές υποχρεώσεις, Ευρώπη και πρωτάθλημα (αν υπάρχουν). Βέβαια γι’ αυτή τη φάση δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα καθώς τυχών ενίσχυση θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντας. Από το αν ο Μπαλταζάρ θεωρεί πως υπάρχουν κάποια κενά ακόμη και στο βάθος του ρόστερ, απ’ το αν και που θα αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και φυσικά απ’ το αν μπορεί να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Νίκη μισός τίτλος

ΑΠΟΕΛ: Νίκη μισός τίτλος

Οι ποδοσφαιριστές του Πάολο Τραμετσάνι πρέπει να δώσουν το 100% τους για να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X