ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Κορυφή και τώρα...

Η νίκη έφερε κορυφή για τον ΑΠΟΕΛ και ο στόχος είναι να μείνει εκεί

Εφραίμ Γεωργίου

Μετά τη χθεσινή πολύτιμη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, οι «Γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας πάτησαν κορυφή. Κατάφεραν στο χθεσινό παιχνίδι να νικήσουν την κούραση, τις απουσίες, την απουσία πολλού κόσμου και μάλιστα γύρισαν και το παιχνίδι. Η νίκη αυτή είχε πολλά θετικά για τον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα τώρα οι προοπτικές για να δημιουργήσει περαιτέρω διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες είναι εκεί.

Αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να κάνει το τρία στα τρία τότε θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για το πρωτάθλημα

Μέχρι το τέλος του μήνα οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ και δυο φορές τον Απόλλων. Αν καταφέρουν να κάνουν το τρία στα τρία τότε οι προοπτικές για το έκτο συνεχόμενο είναι πέρα για πέρα ευοίωνες. Βέβαια στα ντέρμπι τα πάντα είναι ανοικτά, όλα τα αποτελέσματα, όμως στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει το υλικό και μπορούν πετύχουν τις τρεις νίκες.

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο ΑΠΟΕΛ μετρά επιστροφές και αυτό σημαίνει πως τα χέρια του Γιώργου Δώνη θα λυθούν. Δεν θα υπάρχουν οι 13 απουσίες (ή τουλάχιστον οι 10 οι οποίοι είναι δηλωμένοι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ). Αντίθετα ο Γιώργος Δώνης θα δει τη φαρέτρα γεμάτη ως ένα βαθμό. Θα υπάρχουν οι επιλογές και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Το χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν το καλύτερο που έκανε ο ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν, όμως ήταν από τα πιο σημαντικά. Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε πως έχει βάθος και βαριά φανέλα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το χθεσινό παιχνίδι. Πλέον όμως το χθεσινό ντέρμπι ανήκει στο παρελθόν. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» κρατούν τους 3 βαθμούς και όλα τα θετικά και πλέον βλέπουν τη δύσκολη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση