ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Κανονικά θα ισχύσει το μέτρο της ΚΟΠ για το ΑΠΟΕΛ - Απόλλων

Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για το ΑΠΟΕΛ - Απόλλων

Με ανακοίνωση του το ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και όπως είναι γνωστό είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών.

Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει μεταξύ άλλων ότι τα χρήματα από την αγορά των εισιτηρίων των φιλάθλων του Απόλλωνα έχουν επιστραφεί, καθώς και ότι το μέτρο της ΚΟΠ για τα εισιτήρια των φιλοξενουμένων στα ντέρμπι θα λειτουργήσει κανονικά για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικά:

Αγώνας: ΑΠΟΕΛ - Απόλλωνας, Τετάρτη 24/01/2018 18:00, ΓΣΠ

Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2017-2018.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για τον αναβληθέν αγώνα είναι άκυρα και ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για είσοδο στο γήπεδο στις 24 Ιανουαρίου 2018, ημερομηνία που έχει οριστεί να διεξαχθεί ο αγώνας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ
- Όσοι οπαδοί μας είχαν προμηθευτεί εισιτήριο μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Τμήμα Εισιτηρίων στο Orange Shop, για παραλαβή νέου εισιτηρίου ή για επιστροφή χρημάτων. Όσοι επηρεάζονται θα ειδοποιηθούν και με μήνυμα SMS.
- Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
- Έχουμε επιστρέψει τα χρήματα των εισιτηρίων που πουλήθηκαν στον επίσημο Απόλλωνα.
- Καλούμε τους οπαδούς του Απόλλωνα που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια όπως επικοινωνήσουν με τον επίσημο Απόλλωνα για επιστροφή χρημάτων.
- Έχουμε ενημερωθεί από την ΚΟΠ ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τους οπαδούς του Απόλλωνα θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ
Σε σχέση με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, για να παραμείνει κλειστή η Νότια κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει τους επηρεαζόμενους φιλάθλους τα ακόλουθα:

• Τα εισιτήρια διαρκείας της Νότιας κερκίδας θα έχουν πρόσβαση μόνο στα πρώτα δύο turnstiles (Α3 και Α4) της Ανατολικής κερκίδας.
• Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Νότιας κερκίδας, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ θα παραλαμβάνουν από τους επιτηρητές, εισιτήριο με ελεύθερη θέση της Ανατολικής κερκίδας (Κανένας κάτοχος διαρκείας στην Ανατολική κερκίδα δεν χρειάζεται να μετακινηθεί).
• Υπενθυμίζεται ότι στην Ανατολική κερκίδα ισχύει το σύστημα ταξιθεσίας, ως εκ τούτου, οι κάτοχοι διαρκείας της Νότιας θα πρέπει να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θέσεις που θα τους δοθούν.
• Χωρίς το εισιτήριο διαρκείας η είσοδος στο Στάδιο ΔΕΝ θα είναι εφικτή.

ΤΙΜΕΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ: €15
ΜΑΘΗΤΙΚΟ: €10
ΠΑΙΔΙΚΟ: €1

Οι φίλαθλοι μας μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο του αγώνα με τους εξής τρόπους:

1. Προπώληση από το διαδίκτυο
2. Προπώληση από το Orange Shop
3. Προπώληση στο ΓΣΠ


1. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΑΠΟ: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, 14:00
ΜΕΧΡΙ: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, 18:00

* Πληρωμές με τραπεζική κάρτα.
* Όλο το 24ωρο
* Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:
- Επιλέξετε την επιλογή «εκτύπωση στο σπίτι»
- Εκτυπώστε το αρχείο pdf που βρίσκεται στις συναλλαγές σας.
- Προσκομίστε το εκτυπωμένο εισιτήριο στην είσοδο του Σταδίου.
- Για όσους φίλαθλους μας χρησιμοποιούν το “theasisTicket” application στο έξυπνο κινητό τους, το εισιτήριο θα εμφανίζεται κάτω από την επιλογή “Tickets”.

2. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
ΑΠΟ: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, 14:00
ΜΕΧΡΙ: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, 14:00

* Ωράριο:
Πέμπτη: 14:00-19:00
Παρασκευή: 09:00-13:00 & 14:00-19:00
Σάββατο: 09:00-14:00
Δευτέρα: 09:00-13:00 & 14:00-19:00
Τρίτη: 09:00-13:00 & 14:00-19:00
Τετάρτη: 09:00-14:00

3. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΣΠ
ΑΠΟ: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, 16:30
ΜΕΧΡΙ: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, 18:00

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΚΔΟΣΗΣ LOYALTY CARD ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΣΠ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ (APP) ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: theasisTicket
Υπενθυμίζουμε τους φιλάθλους μας για την δωρεάν εφαρμογή για έξυπνα κινητά (smartphones) που σας βοηθά στην διαχείριση των εισιτηρίων/ εισιτηρίων διαρκείας και Loyalty card. Επίσης μπορείτε να εισέλθετε στο γήπεδο χρησιμοποιώντας το έξυπνο σας τηλέφωνο στην είσοδο του γηπέδου.
Η εγκατάσταση και χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν, είναι συμβατή με iOS και Android και επιτυγχάνεται πολύ εύκολα από το Google Store ή το App Store, αναζητώντας «theasisTicket».

APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας/ κάρτας Loyalty θα επιβραβευθούν με 10 βαθμούς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Ισχύουν οι όροι χρήσης των «εισιτηρίων» όπως αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ.- Ενημερώνουμε ότι βάσει των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Loyalty Card.
- Ενημερώνουμε ότι δεν θα εφαρμοστεί το μέτρο της ταυτοποίησης για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.
- Μεταφορά θέσης Εισιτηρίου Διαρκείας σε άλλο άτομο δεν θα είναι εφικτή στο γήπεδο.
- Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.
- Οι θέσεις σε όλες τις κερκίδες θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και/ ή την κάρτα διαρκείας τους.
- Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων. Στις δε περιπτώσεις των εισιτηρίων διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα να τα ακυρώσει.
- Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Τμήματος Εισιτηρίων στο 77771926, Επιλογή 1.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Το στοίχημα με Μπέζιακ

ΑΠΟΕΛ: Το στοίχημα με Μπέζιακ

Στο πρόσωπο του Σλοβένου οι «γαλαζοκίτρινοι» ευελπιστούν πως θα βρουν αυτόν που θα αποτελέσει την αναφορά του στην επίθεση ...
Γιάννης Κουδουνάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X