ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Καμπάνα» σε Πετεβίνο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ τιμωρήθηκε γιατί έκανε σχόλια για τη διαιτησία.

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε πρόστιμο στον Νεκτάριο Πετεβίνο, για τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Ερμή. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ τιμωρήθηκε γιατί έκανε σχόλια για τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά του Νεκτάριου Πετεβίνου Εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για δηλώσεις και/η ανακοινώσεις που προέβη αναφορικά με την διαιτησία του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΕΡΜΗ Αραδίππου ο οποίος διεξήχθη στις 02.12.2017 στα Μ.Μ.Ε. σε σχέση με το κύρος της διαιτησίας και/ή η οποία θίγει και/ή είναι εκτός των πλαισίων αθλητοπρέπειας και/η μπορεί να συμβάλλει σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που θίγει ή μειώνει το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγει ή μειώνει την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή ή διαιτητών και/ή άπταται της διαιτησίας ή διαιτητή που έχει ορισθεί να διαιτητέυσει αγώνα και/ή άπταται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων των διαιτητών και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την επιτροπή διαιτησίας και/ή τον διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες αναφορικά με την διαιτησία αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4 (ιστ) (ι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Στην Πολωνία ο Τάμαρι

ΑΠΟΕΛ: Στην Πολωνία ο Τάμαρι

Το τελευταίο νέο απ’ το στρατόπεδο των «Γαλαζοκιτρίνων» είναι η ενσωμάτωση του Αλ Τάμαρι στην αποστολή της ομάδας στην Πολωνία ...
 |  ΑΠΟΕΛ