ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ και... ΠΑΟ καλούν Γέσπερ Φρέντμπεργκ!

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν προσεγγίσει τον πρώην τεχνικό της Ομόνοιας

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Οι σκέψεις των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ για πρόσληψη νέου τεχνικού δεν ξεκίνησαν χθες βράδυ. Υπήρχαν στο πίσω μερος του μυαλού των διοικούντων, ταυτόχρονα όμως ευελπιστούσαν ότι η λύση Γιώργου Κωστή θα αποδεικνυόταν ορθή και θα εξελισσόταν σε μόνιμη. Ωστόσο, τα χθεσινά συμβάντα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι ξεκίνησαν ήδη τις διαδικασίες για πρόσληψη νέου τεχνικού.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του πρώην τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών της Ομόνοιας, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο πρώτου προπονητή στο φινάλε της περσινής σεζόν.

Οι ικανότητες του Δανού δεν εκτιμήθηκαν μόνο από τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, αλλά και από τον Νίκο Νταμπίζα

Όπως πληροφορούμαστε, η διοίκηση των «γαλαζοκίτρινων» έχει κάνει μια πρώτη διερευνητική κρούση για να δει τις προθέσεις του Δανού προπονητή και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ώρες/μέρες να πραγματοποιηθεί και συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, διαδικασία που είναι προσφιλής και αναμένεται να ακολουθηθεί και με άλλους υποψήφιους για τη θέση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Φρέντμπεργκ δεν έχει αναχωρήσει από την Κύπρο μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ομόνοια.

Τον θέλει και ο Νταμπίζας!

Η πολύ καλή δουλειά και οι ικανότητες του Δανού τεχνικού δεν εκτιμήθηκαν μόνο από τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, αλλά και από τον Παναθηναϊκό και πιο συγκεκριμένα τον Νίκο Νταμπίζα. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στην Ομόνοια και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ έχει πολύ ψηλά σε εκτίμηση τον Φρέντμπεργκ, για αυτό και του πρότεινε να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο στην αθηναϊκή ομάδα.

Επιστρέφοντας στο ΑΠΟΕΛ, το κεφάλαιο προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα - μιας και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θέλει να κλείσει το συντομότερο με το θέμα - όπως και το μέλλον του Γέσπερ Φρέντπεργκ. Ο Δανός είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβει τον... ηλεκτρικό πάγκο του ΑΠΟΕΛ, έχοντας και σαν εναλλακτική λύση την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα και του Παναθηναϊκού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Βιολάρης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X